Teimel Zita


Teimel Zita vagyok a Feminakadémia alapítója, a Női körök országos hálózatának egyik elindítója, az Inspirádió házigazdája. Szakmám szerint marketing szakember és tanácsadó, érdeklődésem szerint pedig fejlődésre nyitott, önismereti útját járó tudatos és szenvedélyes nő.

Sokat dolgoztam külföldön, külföldi emberekkel és volt lehetőségem megérteni mennyivel gondolkoznak másként mindazok, akik nem Magyarországon nőttek fel és boldogultak eddig.  Mindig figyeltem azt, hogy mitől is működik mások élete és igyekeztem én is minden okosságot amelyet tanultam saját életemre átfordítani, alkalmazni, hogy az én életem is működhessen jól, szépen, sikeresen, harmónikusan még akkor is, ha igen nagy kihívások elé kerültem nem egyszer.

Megéltem nagy magasságokat, sikereket és túléltem nagy mélységeket, traumákat mind üzleti életben, mind magánéletben, de itt vagyok és élni akarok! Soha egyetlen percig meg sem fordult az eszemben, hogy az élet nehézségeit tudatmódosító gyógyszerekkel vagy alkohollal, droggal könnyítsem.

A Feminakadémiával és saját tanácsadói munkámmal is arra szeretnélek ösztönözni téged, hogy tégy meg érte mindent, hogy itt legyél 100%-osan az életben, ne csak vegetálj, ne halogass, és ne tedd magad láthatatlanná!  Nem éri meg, hiszen rövid az életed és ha nem önmagadat éled, hanem valaki más életét, akkor előbb vagy utóbb fel fogja ütni magát egy komolyabb élethelyzet, vagy betegség ami felébreszt majd és döntés elé állít, hogy felvállald végre önmagad!

Ebben tudok segíteni neked!

Mindegy milyen kis dolgokban, de hallasd a véleményed, húzd meg határaidat, foglalkozz saját boldogságoddal is ne csak másokéval!  Ha nem tudod hogyan, akkor gyere el személyes tanácsadásomra vagy tréningemre.

Ha eddig egy irányba mentél és oda tetted minden figyelmedet és energiádat, de az az irány nem hozott neked elég örömet és boldogságot, akkor válts irányt!  Akkor legyen egy B terved!

Bővebb információ: www.teimelzita.hu 

Gyere velem és tedd meg a lépéseket affelé, hogy egyszer egy sokkal örömtelibb életet élhess és kihozhasd magadból és megkaphasd életedtől azt, amire igazán vágysz!

Élettapasztalatom és tanulmányaim során szerzett tudásom legjavát osztom meg veled

Hogy jobban megismerj, készítettem neked ingyenesen letölthető CD-ket.  Ajánlom szeretettel, hallgasd meg őket!

fb1

Ezt a hanganyagot letöltheted itt!

banner

Ezt a hanganyagot letöltheted itt!