FEMINAKADÉMIA PRO TAGSÁG

Minden vállalkozónőnek fontos a színpad, ahol hallathatja a hangját és láttathatja magát!

Ahhoz, hogy a színpadon komfortosan tudj létezni, megszólalni, felvállalni magad, szükséged van ehhez szükséges tudásra, gyakorlótérre, és közösségre.

Mi A FEMINAKADÉMIA PRO közösségben mindhármat adjuk neked, és felkészítünk arra, hogy ha beleálltál üzleted építésébe, szeretnéd hallatni hangod és láttatni magad nagyobb közösség előtt, akkor azt minél profibban, könnyedebben és önazonosan tedd.

Mit is jelent a színpad szó a vállalkozói világban?

Nemcsak az a pódium, amelyet egy konferencián az előadók lába alatt látsz, hanem az online világ megerősödésén keresztül minden felület, amelyen megjelensz és amely segítségével üzenni tudsz magadról a közönség felé.

Ha így nézzük, akkor színpadnak minősül a weboldalad, a közösségi médiás profiljaid, csoportjaid, megosztásaid, cikkek, melyekben szerepelsz, interjúk, melyekre meghívnak, önálló videós megjelenések, tartalomgyártás, a blogcikkeid, reklámjaid, megjelenéseid a médiában és természetesen a saját webináriumok, zoom hívások, előadások, legyenek online vagy offline események, ahol láttatod magad és véleményt formálnak mások rólad.   

Miért fontos a színpad? Nem lehetne nélküle is boldogulni?

Sajnos nagyon zajos a világ és a tér körülöttünk, naponta ömlenek ránk kéretlen üzenetek százai, folyamatosan mérlegelni kényszerülünk, mit engedjünk be és mit ne.  

Ez azt jelenti, hogy nemcsak téged bombáznak új lehetőségekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal, hanem azokat is, akiket Te szeretnél megnyerni vevőidnek.  

Ezért ha abban bízol, hogy megúszod a színpadot, és inkább választod a szolgáltatásod szájról szájra terjesztését, akkor egy ideig elgurulhat a szekér, de egy ponton túl már nem fogsz tudni növekedni.

Mi kell ahhoz, hogy bármelyik színpadon komfortosan érezd magad?

Szükséges a Te választásod és döntésed, hogy ki akarsz jönni a láthatatlanságból.

Tudás, hogy ha van sok szakmai tapasztalatod, amit szeretnél átadni másoknak, akkor hogyan érdemes ezt megfogalmaznod, mit ne csinálj, ha különféle színpadon meg szeretnél jelenni. 

Gyakorlótér, ahol rutint szerezhetsz, fejlődhetsz, megerősödhetsz, magabiztossá válhatsz és támogatást kapsz.

Kisebb közönség, akik előtt fel lehet vállalni önmagad gyakorlás közben.

Ha mindez megvan, utána már jöhet a nagyobb színpad és a nagyobb közönség is. 

Miért fontos, hogy mikor nagyobb színpadra lépsz és több emberhez kell szólnod, addigra gyakorlatot szerezz és sok tudást ?

Azért fontos, mert nagyon kevés időd van arra, hogy hatást gyakorolj másokra, felkeltsd valakinek az érdeklődését akár írásban, akár szóban, hiszen annyira fel van gyorsulva a világ, az emberek figyelme szerteágazó.

Ezért érdemes nem elszalasztani a kínálkozó lehetőségeket. Nagyon fontos, hogy kihasználd azt a rövidke figyelmet, amit rád szánnak a feléd való nyitással, illetve, hogy be is tudj jutni valakinek a fejébe, és további kérdéseket indíts el benne.  

Ha viszont ezt a lehetőséget nem aknázod ki, nem egyszerű, letisztult, értékes információkkal teli az üzeneted, akkor sajnos elveszítesz egy lehetőséget, a nyitottságot, melyet utána már nagyon nehéz újra megszerezni.

Ezt a folyamatot szeretnénk segíteni neked azzal, hogy a fellépésed, a kiállásod minél tudatosabb, természetesebb, könnyebb legyen számodra. 

Csatlakozz egy olyan vállalkozónői közösségbe, ahol megkapod a kellő tudást, gyakorlóteret a rutin megszerzéséhez, és kínálunk neked hallgatóságot, támogató közönséget is a kibontakozáshoz, a fejlődéshez!

Egy egyedi, különleges kezdeményezés részese lehetsz, amely során magabiztosságot, tudatosságot szerezhetsz önmagad felvállalásában, a kilépésben, színpadra állásban és ha ez megtörtént, akkor magát a színpadot is tálcán kínáljuk neked.  Hogyan lehet ennél könnyebb dolgod?  Válaszd ezt a lehetőséget a sok bolyongás helyett!

A FEMINAKADÉMIA PRO csapata téged vár!

Várunk rád szeretettel, támogató légkörrel, pozitív energiákkal, ítéletmentes környezetben, önálló vállalkozást menedzselő nők, akik pontosan ugyanúgy az úton vannak, mint Te, és ugyanazokkal az akadályokkal szembesülnek, mint bárki más.  Összeálltunk egy csapatba, hogy segítsünk neked, és erősítsük egymást az úton!

Kínálunk neked az üzleted építéséhez marketingeszközöket, közösségimédia-csatornáinkat a követőtáborunkkal együtt, online színpadot országos eseményekhez,  PR-cikk megjelenési lehetőséget, üzleti mentorálást, kérdésekre azonnali választ, mások tapasztalatából való tanulási lehetőséget,  hirdetési felületet.  Kell ennél több vállalkozásod fellendítéséhez?

Minden vállalkozónő egyedi célokkal és kihívásokkal küzd, de van, amire mindenkinek szüksége van:

  • Színpad, ahol hallathatod a hangod.
  • Hirdetési felület, ahol reklámozhatod üzleted.
  • Közösségimédia-csatornák, ahol több embert elérsz.
  • Üzleti tudás, gyakorlati tippek, praktikák, hogy tudj szinteket lépni üzleted építésében.
  • Lelki, érzelmi fejlődés, hogy hozzáfejlődj az újabb élethelyzetekhez, kihívásokhoz.
  • Támogató, pozitív környezet, inspiráció, amely erősíti magabiztosságod, önbizalmad.
  • Kapcsolatépítési lehetőségek, melyek kitágítják a lehetőségek kapuját.
  • Bolyongás helyett gyors segítségnyújtás, ha elakadtál. 
  • Élményprogramok, melyek megerősítést adnak, hogy jó helyen vagy.

Ezt mind kínáljuk neked a FEMINAKADÉMIA PRO közösségben!

Ott várunk, ahol épp tartasz terveid megvalósításában!

Pontosan tudjuk, hogy miről beszélünk és mire van szükséged, hiszen mi is voltunk ebben a helyzetben.

Ítélkezésmentes, elfogadó, támogató környezet.

Biztonságos közeg a kibontakozásodhoz és megerősödésedhez.

Nagy örömmel és izgatottsággal tartjuk együtt azt a tápláló, támogató teret ebben a vállalkozó női közösségben, ahol pozitív, ítéletektől mentes légkört biztosítunk, ahol nincs semmi figyelemelterelő dolog a térben. Zárt közösség lévén nincs trollkodás és lehúzás, nincsenek érdektelen közösségi tagok, akik azt sem tudják, miről beszélgetünk.  Ez a közösség komolyan előre jutni vágyó nőkből áll, akiknek szüksége van a biztos támogatásra, az iránymutatásra, hogy minél hamarabb elkaphassa  vitorlájukat a szél,  sebességet tudjanak növelni, gyorsítósávon előbbre jutni, és kibontakoztatni azt a tehetséget, tudást, ami még nem tudott kibontakozni eddig.  

A FEMINAKADÉMIA PRO közösségbe kétféle módon lehet bekapcsolódni, attól függően, mennyire van gyakorlatod a szereplésben:

BASIC TAGSÁG

Ez a tagság azok számára ideális, akik most indulnak az üzlet építésével, vagy már elindultak, de a vitorlájukat még nem kapta el a szél és energiaszegény minden.  Itt kapsz támogatást, eszközöket, ötleteket és értékes tudást, lendületet a további erősödéshez.

PÓDIUM TAGSÁG

Azoknak ideális, akik már régebb óta építik az üzletet, van gyakorlatuk és tapasztalatuk, de még nem elég erős a közösségük, szeretnének színpadot, promóciót maguknak, és szeretnének nagyobb közösséget elérni.

Bolyongás helyett haladj inkább gyorsítósávon üzleted építésében!

Csak elszánt, lelkes vállalkozó nőket várunk a közösségbe,

akik tényleg meg akarják valósítani tervüket, ötletüket,
és nem kifogásokat, akadályokat gyűjtenek!

Pozitív. Nyitott a fejlődésre. Céltudatos. Kitartó. Tudatos. Szorgalmas. Tudja, hogy rajta múlik saját sikere.

Ha ez jellemző rád, és már régóta szeretnél egy hasonló gondolkodású vállalkozó női közösségbe kerülni és élvezni a támogatást, akkor itt az idő, hogy lépj és csatlakozz a FEMINAKADÉMIA PRO tagságba!

 

Készen állsz arra, hogy befogadd azt a sok támogatást, amit ajánlunk?

Kiváló! akkor itt van a következő lépés, mit tegyél:

Válaszd ki azt a tagságot, amelyről szeretnél többet megtudni!

Mit mondanak vállalkozó nők erről a kezdeményezésről?

A Feminakadémia Pro olyan teret biztosított számomra, ami bátorságra sarkallt. Hol színpadra állított, hol pályára lökött, amolyan univerzális fenékbe rúgások voltak ezek. Mindezek egy irányba tereltek, önmagam legeredetibb változata felé, hogy mielőbb beleálljak az életembe, és azt csináljam, amire születtem.
H. Zsuzsi
életízesítő & háziséf
A Feminakadémia Pro azért is különleges számomra, mert nemcsak azt tanultam meg, hogyan láttassam és hallassam magam, hanem teret is kaptam a megmutatkozásra. Különböző platformokból lehet választani, ami nekem kényelmes. És ami a legszuperebb, Zita végig fogja a kezem, finoman terelget, nem vagyok magamra hagyva.
F. Tünde
art coach
Egyedülálló kezdeményezés a marketingpiacon, ami a vállalkozó nőket segíti. Kimozdít az egy helyben toporgásból. Kapsz színpadot, hogy hallasd a hangod és ehhez fórumot a közösségimédia-csatornákon, hogy minél több helyre eljusson az üzeneted, bővüljön a vevőköröd. Láthatóvá válsz a magazinunkban, a kerekasztal beszélgetésekben. Bizonyosodj meg saját magad is róla, hogy mi minden előnyöket nyújt ez a különleges platform neked!
Gy. Ildikó
Access BARS és IET
energiarendező, oktató
A Feminakadémia Pro közösségéhez csatlakozni azért fantasztikus lehetőség, mert egy olyan megtartó női közösségbe csöppensz, ahol nemcsak száraz marketingtudást kapsz, hanem segítséget, támogatást a marketingeszközök integrálásához, magabiztos használatához, folyamatos inspirációt és megfelelő erősségű noszogatást, amikor már megint épp elhallgatnál, visszavonulnál, megállítanád magad, vagyis megint elhagyni készülnél a saját színpadodat.
F. Éva
természetes egészség mentor
A Feminakadémia Pro csapatban az a tér nyílik meg, ami a kölcsönös együttműködésen alapul. Nem beszélve több olyan vállalkozással kapcsolatos gyakorlati eszközről, ami óriási erőt és magabiztosságot ad, amikor elkezdjük használni. Támogató, inspiráló együttműködés és fejlődés: nekem leginkább ez foglalja össze a csapatot.
T. Ancsa
élményfőző