Megnyílt a Feminakadémia Mandala Szalon

Bérelj magadnak exkluzív helyiséget elérhető áron Buda szívében, amely nem csak klienseidet emeli, hanem téged is felrak egy minőségi polcra klienseid szemében!

Célunk:


Minőségi helyszínt szolgáltatni olyan női programok számára, melyek segítenek a tudatosság, az önbizalom erősítésében, nőiességük kibontakoztatásában, tehetségük, tudásuk felvállalásában és megosztásában, a lelki egyensúly megtartásában.

A szalon lehetőséget ad a bérlőnek

egyéni tanácsadásra,

csoportos tréningre,

meditációs estekre,

alternatív gyógyászati kezelésekre, t

öbb napos programokra,

termékbemutatókra,

klubestekre,

női körös összejövetelekre.

Címünk:


Címünk: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 34. fsz 1.

( A Budagyöngye bevásárlóközponttól 20 méterre, tömegközlekedési eszközökkel kiválóan elérhető helyen)

Bérelhető helyiségeink


Klub


Bársony


Mandala


Relax


Ismerd meg helyiségeinket!

Klub

Ez a helyiség 30 nm alapterületű és úgy van berendezve, hogy lehessen itt női klubokat, beszélgetéseket, előadásokat, esteket tartani meghitt környezetben.  Ideális helyszíne azoknak  is akik termékbemutatót szeretnének tartani szinvonalas, hangulatos és nőknek megálmodott környezetben.

Bársony

Ez a helyiség ideális 8 fős kiscsoportos tréningek számára.  A környezet tele nőies színekkel, motívumokkal, elegáns bútorokkal berendezve.  A helység mérete: 20nm.

Finom, puha padlószőnyeg borítja a lábak alatti területet és bársony székek fogadják az itt okosodókat.  Ebben a helységben tanár és diák egyaránt emelkedetten érezheti magát, az oktatót pedig ez a magas minőségű környezet bepozicionálja a halllgatók fejében.

Mandala

Ez a helyiség ideális 8-10 fős kiscsoportos földön, jógamatracon, jógapárnán tartott tréningek számára.  A helyiség alapterülete 20 nm.  Padlószőnyeggel borított faltól falig.  Világos szoba, mely teljesen ideális meditációkhoz, spirituális,, alternatív energetikai kezelések oktatására, jógaórára vagy kisebb csoportos beszélgetésekre.

Relax

A helyiség 8 m2 alapterületű. Berendezése egy mobil masszázs ágy, vastag puha szőnyeg és 2 db vendégmatrac. Meghittebb hangulathoz illő, árnyékosabb szoba. Alkalmas 1/1-es alkalmakhoz, maximum 2 fő részére. 

Bérelj helyiséget nálunk!

Hogyan működünk?

Ez a szalon megjelenésében exkluzív, áraiban teljesen baráti, piaci áron érhető el és ha itt bérelsz magadnak helyiséget, akkor felrak téged egy minőségi polcra, ahonnan már nem vesznek le a klienseid.

Bérletes áraink vannak, melyek napi használatra szólnak!

15.000, 10.000, 20.000 Ft bérleti díj ellenében - attól függően, hogy melyik szobát, melyik időszakban bérled, -  nap közben 8-17 óráig tied lehet egy szoba és szabadon fogadhatsz klienseket igényed szerint.

Nincs órák és percek számlálása, nem emelkedik az óradíj, ha tovább maradsz egy klienssel.

Tied a szoba, melyet béreltél, a konyhával együtt és annyit hozol ki a napból, amennyit csak tudsz anyagilag.

Ha ezt a bérletes árat szeretnéd magadnak megkapni, akkor 5 alkalmas bérletet kell előre megvásárolni és akkor használod fel a kereteidet, amikor szeretnéd, a szabad napok és szobák függvényében.

Jöhetsz havonta 1x, 2 hetente 1x, hetente1 vagy 2 alkalommal is, ahogy a praxisod meg tudod tölteni kliensekkel.

Árak és szobák elosztása:

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és nézd meg élőben a szalont, ha eddig eljutottál és érdekel a bérlés!

Hívj bátran engem:

Teimel Zita

+36 20 9787816

Tréningszoba bérlése – Budapest

A bérléssel kapcsolatos dokumentumaink


Házirend

Együttműküdési megállapodás

Használatbavételi szerződés