Business Upgrade


Elindítottad már vállalkozásodat.

Vagy részt vettél már az Iránytű című tréningemen…

Már végiggondoltál egy csomó fontos dolgot a vállalkozással kapcsolatban 

Ha elindultál, akkor sokat meg is valósítottad közülük.

Már érted, hogy  miért kell mindent stratégiailag megtervezni és jól átgondolni.

Most már érted mennyire fontos a szolgáltatás vagy termékportfóliód jó felépítése, csokorba szedése, egymásra építése.

megértetted hogy mekkora jelentősége van a  tiszta és érthető bemutatkozásnak és kommunikációnak…

és akkor most nézzük meg mindez meg is jelenik e méltóan, a kellő minőségben a saját weboldaladon, céged kommunikációjában.

Nézzük meg az elméletet a gyakorlatban!

Ha szeretnéd, hogy az eddigi munkád, pénzed, melyet befektettél ötleted megvalósításába, ne vesszen el, hanem kamatozzon és beérjen, akkor vegyük együtt nagyító alá a dolgokat és lépjünk a megvalósítás mezejére!

Nézzünk rá jobban kire is célzol, mit is adsz nekik?

Gondoljuk át jobban, hogy mitől is vagy hiteles, és ezt kellő átláthatósággal le is kommunikálod-e?

Nézzünk rá a jelenlegi promóciós csatornáidra, és arra, mi lehetséges ezen felül?

Nézzünk rá egy kicsit arra a piacra, melyben versenyzel…

Mutasd meg hogy néz ki jelenlegi weboldalad …

Ha eddig ...


                   nem kértél szakmai segítséget senkitől, és saját tudásodra alapozva indultál el, akkor, akor most itt a lehetőség, hogy tudatosabbá tedd marketing stratégiádat, hogy több vevőd, kliensed és több bevételed lehessen annál, ami most van.

Nézzük meg együtt


  • Vajon hova jutottál eddigi erőfeszítéseid segítségével?

  • Jó irányba tartassz -e lelkesen?

  • Vajon mi az ami most akadályoz téged a növekedésben?

  • Mit lehet tenni annak érdekében, hogy növekedj, haladj tovább?

Ha nincs anyagilag lehetőséged arra, hogy segítséget kérj marketing tanácsadás formájában, akkor ez a lehetőség most pont neked szól!


Gondoltam mindazokra ...


Akik már elindultak, de még nincs annyi forgalmuk, hogy ki tudják finanszírozni a profi tanácsadási díjat.

Akik tudják, hogy szakmai segítséggel kvantum lépéssel lehetne előbbre jutni, de nem engedhetik meg még maguknak

Számukra megterveztem egy anyagilag könnyebben elérhető, finanszírozható lehetőséget a 3 hónapos csoportos mentorálás formájában.

A 3 hónapos Business Upgrade Tréning alatt

Folyamatosan kapcsolatban leszünk, fogom kezed, és tudom követni azt a fejlődési folyamatot, melyen keresztül segítelek.  A 3 hónap alatt találkozunk személyese, online, telefonon, és levélben is.

Részvételi díj havonta 20.000 Ft és előre elköteleződést igényel 3 hónapra.

Ez az összeg közel annyi, amennyibe egy óra profi személyes marketingtanácsadás, business coaching szokott kerülni.

Nézd meg, hogy mi mindent adok én érte cserébe neked

Általában mindenkivel el szoktam beszélgetni programkezdés előtt, hogy jobban megismerjem azt, amiben vagy.  

Szeretném tudni hol tartasz, hol vagy reálisan két lábbal a földön a vállalkozásoddal, merre tartasz, és mit szeretnél elérni.  

Fontos, hogy ez az 1 órás beszélgetés alatt érezzük azt, hogy tudunk-e együtt dolgozni majd, elgfoadod-e a gondolkodásomat, módszereimet, és van e köztünk “kémia” abban az értelemben, hogy fél éven jkeresztül együtt tudjunk dolgozni. Ha ez a beszélgetés pozitív, csak akkor kell befizetned a 3 hónap díját, és elköteleződnöd legalább 3 hónapra.

 Lehet tovább is majd folytatni a munkát, de a 3 hónap mindenképp kell ahhoz, hogy egy folyamatot elindítsunk, és láthassuk a fejlődést, és az eredmények eléréséhez megtett lépéseket.

Az októberi csapat indulása előtti beszélgetések időpontja:  

2019 szeptember 15. és 30. között.

Minden hónapban 1 vasárnapot közösen töltünk el.  

Helyszínünk: Budapest XII. kerület Szilágyi Erzsébet fasor 34. fsz 1. 

Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy a márkaépítés és a vállalkozásfejlesztés különböző mélységeibe betekintsünk, és szakmai információ birtokában elkezdjük beépíteni a hallottakat a te vállalkozásodba.  

Az 1 napos tréningek 10 – 17 óráig tartanak, és remélhetőleg sok-sok tudást és feladatot adnak a hónap hátralevő felére neked.

Az októberben induló csoport tréningjeinek időpontjai:

2019. október 6. vasárnap

2019. november 10. vasárnap

2019. december 8. vasárnap

Online csoportos coaching

Két tréningnap között – a rendelkezésre álló 1 hónapban – lesz online csoportos coaching.  

Ez annyit jelent, hogy kapsz majd egy linket, amelyre kattintva kapcsolódni tudsz az egész csapattal és felteheted nekem az aktuális kérdéseidet.  Ami jó a csoportos coachingban, hogy mások is tanulhatnak a te kérdéseidre adott válaszaimból és te is tanulhatsz mások által feltett kérdésekből.

Ezek az online csoportos együttlétek hétköznap lesznek és általában esti órákban, amikor már mindenki letette a munka nagy részét.

Célja a kérdés felelek és az elakadások megbeszélése.

Letöltendő és elvégzendő gyakorlati feladatok

Fogok adni elvégzendő házifeladatot és írott anyagokat a tréningnapokon is, de ha a csapat haladása azt kívánja, akkor a csoport tudásszintjének és dinamikájának megfelelően 2 tréning közötti időszakban is küldök ki majd információt és tudásanyagokat.

Havi 30 perces telefonos tanácsadás

Ez a csoporttagság feljogosít arra, hogy helyzet esetén, döntésképtelenség fennáltakor telefonon is kérhess tőlem segítséget.  A segítségnyújtás mértéke és mennyisége havi max. 30 perc telefonon, amely még benne van ebben az árban, amit a csoportmentorálásért kérek.

Zárt Facebook csoport

Amikor felállt a csapat, akkor elkészítjük azt a zárt csoportot, amely végig fogja követni a 3 hónapot.  Ez a csoport majd arra lesz hivatott, hogy egymással tudjatok kommunikálni, megbeszélni részleteket, segítséget kérni egymástól elakadás esetén, és nem utolsó sorban megosztani azokat az információkat, melyek sikertörténetek saját elért eredményeitek.

Hogy miért tartom fontosnak a Business Upgrade tréninget?


Ha már elindítottad a vállalkozásodat, akkor szépen lassan elég tapasztalatot szereztél abban, hogy mihez értessz, hol vannak a gyenge pontjaid, és miben kellene erősítés ahhoz, hogy nagyobbra tudj nőni.  Ha a márkaépítés alapjai tréningemen jártál, ott kaput nyitottam arra, hogy egy nap alatt ráláthass olyan dolgokra, melyek fontosak a vállalkozásépítés szempontjából.  

Ha nem vettél részt rajta, akkor igyekszem majd átadni azt a tudást a 3 hónap alatt.

Szóval a Business Upgrade tréninget azért teszem most elérhetővé, hogy mindenkinek lehetőséget adjak arra, hogy ha kevesebb a bevétele egyenlőre, de szeretne nagyon fejlődni, akkor is hozzájuthasson értékes tudáshoz általam.  

3 hónap alatt egy folyamaton tudlak végigkísérni,  a legfontosabb dolgok mélyére tudunk nézni, azokat alaposan átgondolni, a te esetedre szabni, szóval kidolgozottá tenni a részleteket és meg tudjuk beszélni a szükséges következő lépést a haladáshoz.  

Ez a tréning egy nagyon erős kéznyújtás ahhoz, hogy biztosan megtörténjen a továbblépés, az építkezés és végre profit termelésre alkalmas legyen az a rendszer amelybe eddig idődet, pénzedet és energiádat fektetted.

Jelentkezem az ingyenes beszélgetésre


Kapcsolat