12.500 Ft

MERRE MÉSZ, HOVA TARTASZ, MENNYIRE ÉRZED, HOGY AZ UTADON VAGY?

UTAZÁS A MAGASABB RENDŰ KÜLDETÉSED NYOMÁBA

Amikor rájössz arra, hogy az élet értelme nem csak az, hogy biztonságot teremts és nyugalomban élhess kifizetve a számláidat és ellátva a családodat, hanem van valami annál magasabb rendű dolog is ami mocorog benned, akkor köztünk a helyed.  Ha már mocorog benned valami más is, mint amit eddig megvalósítottál, ha már ébredezik benned egy új energia, melyet még nem hagytál megszületni és nem szenteltél neki elég figyelmet, akkor adj teret neki és engedd magadnak meg, hogy meglásd, megérezd, kapcsolódj vele és hagyd megszületni, megmutatni magát.

Mindenkiben vannak magok elültetve, de nem mindenki jut el oda élete során, hogy ezeket a magokat öntözgetni merje, tudja és felnevelje belőle azt az igazi, önazonos csodát, amely belőle meg kíván mutatkozni.

Ebben a folyamatban segítek neked és invitállak egy belső utazásra, mélyebb találkozásra, felismerések sokaságára és kapcsolódásra saját belső, legmélyebb zsigeri energetikáddal.

Csodálatos, izgalmas megtapasztalásokkal teli 5 órás workshop lesz ez, amely segítségével tisztábban fogsz látni és nagyobb nyugalommal fogod kitűzni a következő irányt, melyen haladni szeretnél.

 


Cikkszám 03-1-1-1 Kategória

A workshop időpontja:  2020.01.12 szombat 9-14h

Helyszín: Feminakadémia Mandala szalon – 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 34. fsz 1.

Privacy Preference Center