30.000 Ft

HA ELINDULSZ A VÁLLALKOZÓI VILÁGBAN, DE GONDOLKODÁSOD NEM MEGFELELŐ ÉS HOZZÁÁLÁSOD SEM, AKKOR HIÁBA ÉRSZ EL KEZDETI, GYORS SIKEREKET, NEM FOGOD TUDNI MEGTARTANI AZT.

Az egyik legfontosabb mentorcsomag ez számodra akkor, ha vállalkozó nőként szeretnél elindulni és hallatni a hangod a nagyvilágban, felvállalni tehetséged.  Mivel nőként ez a helyzet nekünk idegen és nem erre vagyunk kondicionálva, ezért rengeteg mélyen húzódó félelem akadályozza az előrelépést és gyakran halogatást eredményez.

Ha úgy érzed halogató vagy, ha félsz kilépni mert félsz a hibázástól, csalódástól, visszautasítástól, ha úgy érzed nem vagy elég erős és nem fogod bírni a pszichés terhelést, akkor mindenképpen itt a helyed.  Ismerd meg a legsikeresebb emberek gondolkodásmódját, hozzáállását a kudarcokhoz, az akadályokhoz, veszteségekhez, emberekhez, pénzhez és az elköteleződéshez.  Mindenképp kezd ezzel az erősítő csomaggal, ha szeretnéd, hogy vállalkozásod hozzon neked hosszú távú sikereket és megélhetést.

 


Cikkszám 03-1-1-1-4 Kategória

Ez a 3 alkalmas mentorálás teljesen egyénre szabva a jelenlegi élethelyzetedből segít tovább lépni, legyen az magánélet, vagy üzleti élet.

A mentorálás végére elhárítunk minden olyan akadályt, melyeket a félelmeid állítottak utadba, feltérképezve, hogy merre tartasz, előre átbeszéljük milyen nehézségekkel hogyan kell majd megbírkóznod.  A mentorálás igazi magabiztosságot ad, mert a hozzáállás és a gondolkodásmód az egyik legfontosabb kulcsa a sikernek.

Privacy Preference Center