30.000 Ft

Vannak azok a szerencsések, akik sikeres szülőktől eltanulhatták a megfelelő hozzáállást, a helyes gondolkodást a pénzzel, a gazdagsággal, a teremtéssel és a pénz megtartásával kapcsolatban, azonban a nagy többségünk nem ilyen.

A legtöbb ember egyszerű családból jött, ahol a minta a szűkölködés, a pénz beosztása, a spórolás és az évekig való gyűjtögetés volt azért, hogy egyszer egy nagyobb értékű dolgot vehessünk magunknak.

Ha erre a mintára alapozunk, akkor sosem fogjuk tudni megélni a könnyedséget, a bőséget, a szabadságot, amit a pénz teremtése és élvezete tud hozni számunkra.

A legtöbb ember csak kicsiben mer gondolkodni.

Abba fogunk bele csak, amiről elhisszük, hogy megvalósítható.

Ha azonban így gondolkodunk, akkor a jövőnket a múltra alapozzuk és életünk végéig ugyanazokat a köröket fogjuk lefutni, mint eddig.

Ha nem szeretnéd, ha úgy érzed, hogy stagnál az életed és egyhelyben topogsz, nem vagy képes kimozdulni jelenlegi anyagi helyzetedből, pedig mindent megteszel érte, amit lehet, akkor ott biztosan van valami a háttérben, ami ezt nem engedi.

Ne hagyd, hogy ez így is maradjon, gyere el erre a 3 alkalmas mentorálásra és mélyedjünk el ebben a témában együtt, hogy tudj változtatni a hozzáállásodon és ezáltal változzon az életkörülményed is.


Cikkszám 03 Kategória

Ez a 3 alkalmas egyéni mentorálás teljesen saját élethelyzetre, múltra és jövőképre van igazítva.

A mentorálás során kivesézzük és megsemmisítjük a pénzhez fűződő összes olyan nézőpontodat, amely valamilyen módon saját utadba áll és ezáltal te magad szabotálod a sikereid megtörténtté tételét.

A mentorálás befejeztével más szemüveglencsén keresztül fogod látni a valóságot a pénzhez való viszonyoddal és a gazdagsággal kapcsolatban.  Megnyitjuk a kapukat afelé, hogy észrevedd mostmár az előtted álló lehetőségeket, tudj velük élni is vagy pedig képes legyél teremteni azokat.

Privacy Preference Center