30.000 Ft

MERRE MÉSZ, HOVA TARTASZ, MENNYIRE ÉRZED, HOGY AZ UTADON VAGY?

UTAZÁS A MAGASABB RENDŰ KÜLDETÉSED NYOMÁBA

Amikor rájössz arra, hogy az élet értelme nem csak az, hogy biztonságot teremts és nyugalomban élhess kifizetve a számláidat és ellátva a családodat, hanem van valami annál magasabb rendű dolog is ami mocorog benned, akkor jó helyen jársz éppen.  Ha már mocorog benned valami más is, mint amit eddig megvalósítottál, ha már ébredezik benned egy új energia, melyet még nem hagytál megszületni és nem szenteltél neki elég figyelmet, akkor adj teret neki és engedd magadnak meg, hogy meglásd, megérezd, kapcsolódj vele és hagyd megszületni, megmutatni magát.

Mindenkiben vannak magok elültetve, de nem mindenki jut el oda élete során, hogy ezeket a magokat öntözgetni merje, tudja és felnevelje belőle azt az igazi, önazonos csodát, amely belőle meg kíván mutatkozni.

Ebben a folyamatban segítek neked és invitállak egy belső utazásra, mélyebb találkozásra, felismerések sokaságára és kapcsolódásra saját belső, legmélyebb zsigeri energetikáddal.

Csodálatos, izgalmas megtapasztalásokkal teli 3 órás mentorálásra invitállak, amely segítségével tisztábban fogsz látni és nagyobb nyugalommal fogod kitűzni a következő irányt, melyen haladni szeretnél.

 


Cikkszám 03-1-1-1 Kategória

Ez a 2 alkalmas mentorálás teljesen egyénre szabva a te élethelyzetedet, múltadat, megélt élethelyzeteidet, felismeréseidet, tanulságaidat és vágyaidat kombinálja össze egy autentikus, önazonos, tiszta képpé, amely a Te küldetéseddel hozható összefüggésbe.  Hagyd a bolyongást és ülj rá saját hullámodra, hogy jó irányba vihessen a szél.

A mentorálást követően le fog tisztulni a kép az irány, meg fogod érteni azokat az összefüggéseket, melyek eddig megmutatták magukat életedben.  Sokkal merészebben és nagyobb nyugalommal fogod tudni felvállalni azt aki vagy, ami benned mindig is ott volt, csak nem mert hangot kapni.

Privacy Preference Center