30.000 Ft

MEDDIG TESZED MÁSOKTÓL FÜGGŐVÉ SAJÁT ÖNÉRTÉKELÉSEDET?  MIKOR VESZED MÁR KEZEDBE SAJÁT ÖNBIZALMADAT ÉS TALÁLOD MÁR MEG FORRÁSÁT FÜGGETLENÜL ATTÓL MIT MOND SZŰK KÖRNYEZETED?

KAPCSOLÓDÁS SAJÁT BELSŐ ERŐFORRÁSODHOZ – AVAGY AZ IGAZI ÖNBIZALOM ÉS ÖNÉRTÉKELÉS FORRÁSÁHOZ

Sokan vagyunk akik nem mernek kilépni, nem merik megmutatni azt a csodát ami bennünk van, mert tele vagyunk bizonytalansággal, félelemmel, kétségekkel.  Nos ez nem véletlen, és nem vagy egyedül ezzel az érzéssel.

Nőként megmutatkozni más szerepekben, mint az anya vagy a társ szerep, nagyon nagy kihívás, nincs előttünk sok jó minta és nehéz megtalálni benne az arany középutat.

Ez a mentorcsomag abban segít neked, hogy odatalálj ahhoz az erőhöz, amely benned megvan, csak nem kapcsolódtál eddig vele.  Azt szeretném, ha neked is olyan önbizalmad lenne abban amit képviselsz, hogy megkérdőjelezhetetlen légy mások szemében.  Nem erőszakos, nem agresszív, hanem finom, nőies, határozott és autentikus önmagaddal.

Ebben segítek neked ha eljössz erre a mentorálásra.


Cikkszám 03-1-1-1-1 Kategória

A 3 alkalmas mentorálás teljesen egyénre van szabva, nincsenek általános érvényű szabályok csak a te helyzetedre javasolt megoldások.

A mentorálás végén érezni fogod azt a bugyogó, kellemes, melegséggel elárasztó belső női erőt, amely nem rombol, nem bizonyít, nem kérkedik, nem vár visszaigazolást másoktól, nem adja el önmagát aprópénzért, amely méltósággal teli és tekintélye van másokkal szemben.

Szeretnéd megtapasztalni, akkor tied a lehetőség.

Privacy Preference Center