80.000 Ft

HA NINCS IDŐD, DE PÉNZED LENNE ARRA, HOGY KÜLÖNBÖZŐ TRÉNINGEKRE ELJÁRJ, AKKOR VEDD MEG A TUDÁST EGY NAGY KAPSZULÁBAN, MAGADRA SZABVA ÚGY, HOGY A LEGTÖBBET PROFITÁLJ BELŐLE A LEGRÖVIDEBB IDŐRÁFORDÍTÁSSAL.

FEJLŐDJ VELEM AMENNYIT CSAK BÍRSZ! Együtt töltünk egy egész napot kötetlenül, elmondod nekem azt, hogy hol tartasz és hol vagy elakadva és én segítek neked abban, hogy a legnagyobb lépést meg tudd tenni előre a legkisebb erőfeszítéssel.  Nem csak időt spórolok neked, hanem pénzt is a felesleges tréningekre járással, ahol nem személyre szabott tanácsokat kapsz eleve.

HOzz egy élethelyzetet, hozd el vállalkozásod helyzetét és én segítek neked stratégiát készíteni arra, hogy merre érdemes továbblépni.

Választható témáim:

  • siker pszichológiája, attitüd, helyes gondolkodásmód, emberek és pénz kezelése
  • marketing és márkaépítési stratégiák
  • marketing eszközök használata
  • női önbizalom, magabiztosság, belső erővel való kapcsolódás

Cikkszám 03-1-1-1-4-1 Kategória

Ez a legkülönlegesebb szolgáltatásom és a legnagyobb eredményeket hozza általában.  Együtt vagyunk folyamatosan egész nap, jobban érezlek, megértem gondolkodásodat és csak a te problémád megoldása van a térben feladatként.  Beindul a kreativitás az ötletgazdagság, és sokkal több megoldás születik mint egy 1 órás kapcsolódás esetén.

Az 1 napos mentorálás új távlatokat ad.  Teljesen más szemüveglencsén keresztül tudod nézni ugyanazt a valóságot, melyet képtelen voltál látni azelőtt.  Kezedbe fogod tudni venni a dolgok irányítását és megvalósítható tervet dolgozunk ki arra, hogy hogyan érdemes tovább lépni.

Privacy Preference Center