20.000 Ft

HOGYAN ALAKÍTSD ÁT KAPCSOLATAIDAT ÚGY, HOGY TÁMOGASSANAK TÉGED AZ ÉLET MINDEN SZEREPÉBEN?

EBBEN A VILÁGBAN MEG KELL TANULNUNK ÚGY ÉLNI, HOGY HARMÓNIÁBAN LEHESSÜNK KÖRNYEZETÜNKKEL ÉS AZ NE VISSZAHÚZÓ ERŐ LEGYEN ÉLETÜNKBEN.

Nem tudod kizárni az életedből a barátokat, rokonokat, ismerősöket és a munkatársaidat vagy üzleti partnereket sem.  De vajon hogyan lehet úgy navigálni, hogy csak annyit vegyél ki egy kapcsolatban, ami benne van és ne próbálj több bőrt és ezzel több elégedetlenséget kifacsarni belőle?

Hogyan lehet elkerülni azt, hogy olyan emberek legyenek körülötted, akik a te energetikádból élnek és tápllkoznak, de ezt viszont már nem tudod elmondani magadról.

Hogyan tudsz olyan közeget építeni magad körül, amely téged táplál, erősít és hogyan tudod a mások kreativitását és inspirációit beépíteni saját életed és boldogságod építésébe?

Hiába a belső út, a fejlődés a megvilágosodás, ha kint ülsz egy szikla tetején és ott éred mindezt el, az csak elmélet marad, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudod a felismeréseidet működtetni.

 

Ezért fontos a fejlődés de fontos az is, hogy benne légy az élőben, abban, ami igaz, a való világban és úgy tudd felismeréseidet alkalmazni, hogy az ebben a hétköznapi világban, élethelyzetekben, kihívások között és emberek vélemény áradatában is megállja helyét.  Ez az az állapot, amikor stabilan képviseled azt, aki vagy, de nem erőszakolod látásmódodat senkire csak képviseled azt és megkérdőjelezhetetlen bizonyossággal egységben vagy saját magaddal.  Ebből az erőközpontból való kapcsolódás során már teljesen más kapcsolatok érkeznek, a kapcsolatok minősége is javul és a megélés, amit a kapcsolataidon keresztül átélsz, az is jelentős mértékben változik.

Ez a témája ennek a mentorcsomagnak.


Cikkszám 03-1-1-1-3 Kategória

A mentorcsomag egyénre van szabva és kizárólag a te aktuális problémáiddal foglalkozik.

A 2 alkalmas folyamat végén sokkal jobban fogod érezni, hogy hol a helyed egy kapcsolatban, egy közösségben.  Nagyobb bátorsággal és önbizalommal fogsz tudni beleállni saját álláspontodba és méltón, konfliktus mentesen, harcok nélkül képes leszel képviselni azt.  A lényeg azon lesz, hogy el tudd érni célodat azokkal az emberekkel, akikkel jelenleg nem tudsz szót érteni valamiért.

Privacy Preference Center