Timár Rita


Szia, úgy örülök, hogy eljutottál idáig, mert az azt jelenti, hogy keresel, változtatnál, úton jársz…

Timár Rita vagyok, Intuitív Guide. 

Hogy ez mit takar?

 A közös munka folyamán végig vezetlek egy belső folyamaton, mely során az intuitív, mediális képességeim segítségével valóban személyre szabott megoldásokat kaphatsz.

 Húsz évnyi önismereti munka, rengeteg továbbképzés, másfél évtizednyi gyakorlat és több ezer konzultáció van a hátam mögött. Ezalatt alkalmam volt a saját módszereimet kicsiszolni, szeretem hozzá használni a ThetaHealing, az Access Consciousness, a családállítás eszközeit.

Hogy miben tudok neked segíteni?

Az egyéni konzultációk során általában párkapcsolati, anyagi, családi problémák állnak a fókuszban. Segítek feltárni az elakadások okát, megérteni, elengedni, megbocsátani. 

Hiszem, hogy minden betegség hátterében is meghúzódhatnak olyan blokkok, amelyeket megoldva beindulhatnak az öngyógyító folyamatok.

A manifesztációs technikák mindig segítenek, amikor nagyobb projekt, vagy kihívás előtt állsz az élet bármely területén, legyen az műtét, építkezés, szakdolgozat, érettségi, nyelvvizsga, felvételi,családi esemény, utazás, vagy munkakeresés. Mindezt azért, hogy minden úgy történjen, ahogy az neked a legjobb.

Hogy miért jó ez neked?

Mert gyors és hatékony. Napjainkban felgyorsult minden. Nem mindenkinek van ideje, pénze évekig terápiára járni. Szeretem az effektív megoldásokat, amikor a konzekvenciákat levonva lehet tovább haladni könnyedén.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, többet tudhatsz meg rólam, a munkámról a honlapomon,  LétLap A’ la carte  – Ritával az élet facebook oldalon lletve az Aranykapu facebookcsoportban.