Némethi Erika


Némethi Erika vagyok, és ahogyan a barátaim emlegetnek: „egy elszabadult erdőtündér”.  Azt hiszem, jól látják. A bennem lévő szabadság, és vele áramló szeretet által újra élem a felhőtlen gyerekkori énemet – csak épp már felelősséggel kiegészítve.

Hosszú és időnként küzdelmes, mélypontokkal teli önismereti út vezetett oda, hogy képes legyek megélni önmagam, szeretni, elfogadni és vállalni az eredendő énemet, és vele együtt azt a személyiséget is, akivé magamat alakíthattam.

Felismeréseim útján megismertem új képességeimet, megértésre jutottam az érzelmi működéseinkkel és az univerzum működésével kapcsolatban. Ezek pedig olyan utakra gyújtottak fényt, és ösvényekre vezettek, melyeket a jelen örömteli megélése, és a boldogság kísér. Ezt osztom meg már másokkal is.

Emberekkel foglalkozom: az önismeretük útján kalauzolom őket. Nem tanácsolok, nem utasítok, csak megmutatok sok-sok nézőpontot, melyek közül ők maguk könnyebben eligazodnak önmaguk útvesztőiben, míg nem egyre tisztábbá válik a kép céljaik, felismeréseik, másokhoz fűződő kapcsolataik terén.

Népszerű blogot írok a szeretetről, a szerelemről, a békéről és harmóniáról, a félelmek leküzdéséről, elengedésről, a családról, gyereknevelésről, párkapcsolatról, ahol rendszeresen olvashatod gondolataimat. www.tundersziv.hu

Segítek  másképp látni önmagad, mint eddig!
Segítek felismerni képességeidet, megszeretni önmagad.
Segítek rádöbbenni a gátló hiedelmeidre, tudatosítani a szokásaidat, elengedni azt, ami már nem szolgál téged, és segítek felállni, ha „padlóra kerültél”.

Tudom, hogy szárnyaid vannak! Én tudom! Már csak neked is el “kell” hinned! Már tudom, hogyan lehetséges ez….

A Feminakadémián a következő tréningeken találkozhatsz velem:

Várlak szeretettel!