Melkvi Anita


Melkvi Anita vagyok, a Feminakadémia online tananyaggyártó csapatának tagja.

Szívügyem a női körök építése. Hiszem, hogy mi nők összefogva hatalmas energiákat tudunk megmozgatni. Hiszem, hogy a nők tanulása és fejlődése jó hatással van a környezetükben lévő férfiakra és gyerekekre is. Mi vagyunk az örök fejlődni vágyók, még akkor is, ha csupán éjszaka van kis időnk online tanulás formájában fejlődni. Az önismeret a mai világ kuszaságában már elengedhetetlen folyamat.

Azért szeretek a Feminakadémia csapatába tartozni, mert itt minden adott ahhoz, hogy női minőségben, tiszta légkörben, professzionális szakemberektől lehessen meglépni az önismeret és a szakmai fejlődés szintjeit.

Megtisztelő feladatom ezen túl, hogy a Feminakadémia online tananyaggyártását koordinálhatom. Ehhez több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem a szakképzés, a közoktatás és a felsőoktatás területéről. Mindezek mellett jelentős szaktekintélynek számító amerikai szakértői csapattól volt lehetőségem elsajátítani az online tananyaggyártás rejtelmeit. Inspiráló számomra ez a feladat, mert ilyen formában jelenleg a 2019-es év újdonságának számítunk a piacon.