Kiss Nóra


Sziasztok, Kiss Nóra vagyok. Első sorban Ember.

Munkámat tekintve tréner, életviteli tanácsadó, önismereti csoportvezető, családállító a Bánhidi tréning képviseletében. http://www.banhiditrening.hu/

25 éve élek boldog házasságban. 2 gyönyörű, csodálatos gyermek édesanyja vagyok.

A család, mint nagy tanító és energiaforrás életem nagyon fontos része. Sokat tanultam azonban nagy tudású Mesterektől, magas energia szintű Lényektől, és a minden napok emberétől. Áldás, rengeteg hála és köszönet érte!

Az igazi tanító mesterem az Életem. Soha véget nem érő folyamatos fejlődés, növekedés, tapasztalás.

Életem mostani szakaszának célja, hogy minél több embernek segítsek, hogy rálásson és rendezni, rendszerezni tudja mindazt, ami MOST van, jelen életében. A tréningeken tisztánlátást, más látásmódot igyekszem adni.  Azt tapasztalom az önismereti csoportokban, hogy az önfelfedezés élményével új utakra tud bárki lelni. Személyes tanácsadáson, Lélek transzformációs (családállító) napokon feltisztítjuk és feloldjuk mindazokat a gátakat, mely az önfelvállalást, a felszabadult életet akadályozzák.

Hiszem, hogy növelve energia szintünket egy új dimenzió nyílik meg életünkben, mely a szabadságot, teljességet hozza el számunkra.

Gyere, tarts velünk! Szárnyalj a Feminakadémiával és értsd meg jobban saját magad és saját érzelmeidet !!!!  www.banhiditrening.hu