Hermann Éva


Női Tanító, Mentor & Női Üzleti Közösség Alapító

Hermann Éva vagyok, Női tanító, mentor és Női üzleti Közösség alapító. Számomra a világ, egy lehetőségekkel teli, izgalmas és érdekes tér. Nőként a nőket arra inspirálom, abban támogatom, hogy önmagukból a legtöbbet kihozva, szerepeiket összehangolva élvezzék azt a csodálatos utazást, melyet úgy hívunk Élet! Hogy merjék, tudják, akarják és ismerjék azt, ami az álmuk, ami nem más, mit Ők maguk..

Én ezt a csodálatos munkát a színek és esszenciákon keresztül tudom átadni mindazoknak, akik nálam fejlődnek, emelkednek, képződnek.  A színek számomra a lélek arcai. A szivárvány színeihez kapcsolódó növények, ásványok és a belőlük készült Eszenciák pedig a Fény kézzel fogható minőségei. Ezek a csodálatos segítők közel 20 éve kísérik utamat. Támogató minőségük ámulattal tölt el. Hiszem, hogy lényünk pontosan felismeri, mire van szükségünk. Úgy gondolom, az önmagunkkal való törődés egyik legkiválóbb módja, ha hallgatunk erre a belső, természetes bölcsességre. www.mandorlaeszencia.hu

 

A Mandorla Eszenciák a Földanya és a Fény gyermekei. A velük való önmunka, teljességet, örömet és szeretettel teli létezést kínál mindannyiunk számára.