Bónyai Nikolett


Alternatív lelki segítőként abban tudlak támogatni, hogy az életterületeid különböző elakadásaiban megértést és megoldást nyújtsak, lelki síkon.

Ha nem működnek a hagyományos módszerek, ha nyitott vagy, ha fejlődnél, ha megismernéd és emelnéd magad, akkor tegyél egy lépést, segítek! Nem vagy egyedül.

A támogatásom, amit nyújtok számodra:

Több, mint 10 éves és több ezer egyéni konzultáció tapasztalata,
7 féle hatékony módszer ötvözete,
100%-os figyelem, tiszta érzékelésemen keresztül.

Bónyai Nikiknek hívnak és 27 éves korom körül kaptam meg a belső hívást, amely később a segítő utamra terelt, amely egyben a hivatásom is. Bő egy évized során rengeteg csoportban, tanfolyamon, szertartáson és elvonuláson vettem részt és a saját magamon alkalmazott belső munka eredményével, tapasztalatával tudok segíteni, főként nőknek, akik keresik önmagukat, elakadtak, támogatásra vagy gyógyításra van szükségük.

Mindig is közel állt hozzám a lélek működése, a tudatalatti programok, múltbéli traumák összetettsége és összefüggései, kihatásai a jelenre. Az egyéni lélekterápiás konzultációkon több módszer ötvözetét kombinálom. Segítek megérteni, hogy mit kell megtanulni, megérteni a blokkoló történetből. Az oldás hatására felszabadulnak a tudat alatt raktározott sérülések, fájdalmak, érzelmek, helyreállnak az öngyógyító folyamatok és megbocsátást, megértést, új fajta, tudatos hozzáállást hozhat minden szinten.

Amennyiben fejlődni szeretnél és tisztítani az energetikai teredet, a tudatalattidat, akkor a Kundalíni jógát javaslom. Rendszeresen tartok különböző témakörökben csoportos, önismereti, terápiás workshopokat az ország több területén, melynek időpontjait megtalálod az oldalamon. www.bonyainiki.hu

Évente kétszer tartok több napos Elvonulásokat, ahová akkor érdemes csatlakozni, ha mélyebben érdekel Önmagad felfedezése. Ilyenkor mindig többféle meditációs technikát alkalmazunk, jógázunk, mantrázunk és terápiás gyakorlatokat is végzünk, a legfontosabb témákban. Az itt alkalmazott hatékony és intenzív módszerek abban segítenek, hogy még mélyebbre menj, letedd az egód programjait, a drámázást és minél inkább a valódi Én kerüljön előtérbe.

Életfeladatom, hivatásom, hogy segítsek az ébredező lelkeknek megtalálni, kinyitni önmagukat, hogy kézen fogjam őket és vezessem, amíg szükségét érzik. A saját magamon végzett önmunka minden tapasztalatával segíteni őket spirituális Útjuk felfedezésében, továbbá feltárni és oldani a hozzám fordulók testi, lelki, energetikai problémáit, útmutatást adni egy jobb életminőséghez.

A Nő dolga, hogy emelje a férfit. Ha a nő tudatos, kinyitja a szívét, azzal nemcsak önmagát, a családját, de az emberiséget is szolgálja. A nő születésétől fogva tanító. Ehhez meg kell tisztítani a tudatalatti traumáit és nyugodttá kell válni.

Kapcsolódjunk vissza az ősi Forráshoz és tegyük össze női erőnket, tudatosságunkat!

A Kundalíni jóga, vezetett meditációk (különböző témákban), tudatalatti oldások, Lélekemelő írások által szeretnék támogatást nyújtani a Feminakadémia olvasóinak is.

Szeretettel:

Bónyai Nikolett
alternatív masszázs-mozgásterapeuta
Theta Healing® konzulens
Source Memory Healer
Kundalíni jóga instruktor
Access Consciousness® Bars kezelő