Albert Kinga


Üdvözöllek Kedves Olvasó, a nevem Albert Kinga.

Összetett tevékenységemet tekintve nemzetközileg bejegyzett oktató és terapeutaként elsősorban klienscentrikus, modern elmefejlesztő és traumaoldó terápiás szolgáltatást nyújtok jelen korunk problémaköreihez igazodva, az alternatív medicina jegyében, 16 éves kortól felső határ nélkül azok számára, akik elakadtak. Ha úgy érzed, nehéz helyzetbe kerültél párkapcsolati vagy karrier kérdésekben, életed kihívással teli új fejezete előtt vagy céltervek kreatív gondozásában, krónikus testi tünetekkel. Talán függőségek áldozataként, kényszercselekedetekkel és fóbiákkal élve, szorongásokkal, netán más belső vívódások ügyében…esetleg beszélgessünk egy jót bizalmasan, álarcok nélkül.

  • Ez terápiában az érzelmi balanszírozást, önkorlátozás megszüntetését jelenti a boldogabb mindennapjaidért, hogy a múltad végre valóban múlttá váljon és emelt fővel, tényleg a saját vágyaid szerint magabiztosan haladj előre. Segítő Beszélgetés és Hipnoterápia a 2 fő módszerem.
  • Oktatóként a szakmában egy világszinten elismert iskola hazai hivatalos instruktora vagyok. A teremtő elménket regeneráló Ön-, és Alaphipnózis kurzussal segítem azokat, akik rövid idő alatt, ám hatékonyan szeretnék megváltoztatni az életfelfogásukat és egy jobb jövő érdekében szívesen tanulnak kiemelkedően gyakorlatias elmefejlesztő módszereket.
  • Kis-, és nagyvállalati keretek között értékmentő coach szerepben dolgozom főként talajvesztett és burnout témakörökben.

Munkámban hangsúlyos figyelmet kap a közkedvelt „Tréning & Terápia” nem mindennapi saját csomagom. Ilyenkor kliens és terapeuta elvonul, napokig kizárólagos figyelmet szentelve a célnak; a mélyterápiát gyakorlati tudásanyagokkal összefűzve. Ezt a különlegességet az ugrásszerű, intenzív haladást igénylőknek ajánlom.

Több, egymástól merőben eltérő szakmával rendelkezem. Számos évet töltöttem vendéglátásban, idegenforgalomban és a multik világában; a diplomámat pedig munka mellett szereztem. Közben többször kizsigereltem magam, aztán észbe kaptam és a felismerések, a hosszú önképzések, új szakma és gyakorlás eredményeként végül 2011-től elkezdtem felvállalni a jelen hivatásomat. Tehetségemet azóta is rendszeres továbbképzésekkel, szupervízióval gondozom. Összefüggéseket vizsgálok a fizikai tested – mentalitásod – pszichéd eltéréseiben, és abban támogatlak, hogy Te magad aktiváld a saját, felszín alatt rejtőző erőforrásaidat. Így kívül-belül is eléred a kiegyensúlyozottság mennyei állapotát!

Gyorsan és hatékonyan dolgozom – évek helyett legfeljebb hónapokig – a mielőbbi önállóságodért. Nincs sablon, csak a „miértek” megértése. A tapasztalat szerint ez nagyszerű élmény mindkét fél számára; kötődésmentesen és ultragyorsan, hogy mielőbb a saját magad legjobb barátjává válhass!

Történetemről, céljaimról, s minden egyéb fontos részletről itt tájékozódhatsz: http://albertkinga.com/