Power group közösségi klub tanítóknak, terapeutáknak, gyógyítóknak.


Női kör neve:

Power group

Vezető elérhetősége:

kapcsolat@teimelzita.hu

Vezető neve:

Angel V. Lídia a Nők, akik a változás mozgatórugói facebook közösség koordinátora, adminisztrátora, inspirátor, spirituális gyógyító,

és Teimel Zita a Feminakadémia alapítója, csapatának aktív építője, női vállalkozó coach, tréner, marketing tanácsadó és influencer.

Város:

Budapest 12. kerület Szilágyi Erzsébet fasor 34. fsz. 1.

null

Női kör

Ambíciózus, vállalkozó háztartesbeli nőknek

akik többet szeretnének tenni annál, minthogy kifizetik a számlákat, biztosítják a minőségi létezést családjuknak.

akik szeretnének hatással lenni környezetükre, a változásra és jobbá tenni azt mindegy, hogy kicsiben vagy nagyobb keretekben gondolkodva.

Olyan nőket szeretnénk havonta egyszer megünnepelni, akik emelkedett gondolkodásúak, és szükségük van hasonló gondolkodású nők támogatására, és minőségi kapcsolódásra ahhoz, hogy küldetésüket teljesíteni tudják a mai világban, és ne tudja elvenni senki az energiájukat és megállítani őket.

Elvárásoktól és ítélkezéstől mentes közösségi időtöltést kínálunk, amelyben minden résztvevő élvezheti a női figyelem, szeretet és támogatás erősítő, és megtartó energiáját, miközben ötletek, megoldások születnek, és tanulhatunk egymás tapsztalataiból.

Ez egy kötetlen program, amely havonta egyszer csütörtökön van.  Nincs felfűzve semmilyen tematikára, hanem mindig az aktuális csoportenergia fogja irányítani a témák kibontakoztatását.

A részvételi díj jelképes.Összege 2000 Ftamely a Feminakadémia központ fenntartását szolgálja.Kattints a pontos időpontért!