Galgamenti női kör


Női kör neve:

Galgamenti női kör

Vezető elérhetősége:

Bottyán Katalin női kör vezető: 0670 590 6972

bottyan.katalin@gmail.com

Varga Tímea szervező: 06303450003

galgamenti.noikor@gmail.com

Vezető neve:

Bottyán Katalin és Varga Tímea

Város:

Aszód

Az önismeret, a női körök és családállítások támogató, segítő erejének elkötelezett hívei vagyunk, mivel saját életutunkon már tapasztaltuk ezek minden elvárásunkat felülmúló eredményeit.

Célunk megszólítani és összefogni azon hasonló gondolkodású nőket, akik életükben eljutottak a felismerésig, hogy a saját életünkért csak mi magunk tudunk felelősséget vállalni és ezzel a felelősséggel élnünk is szükséges.

Ehhez kívánunk teret és módszereket nyújtani a Galga mentén.

 

Önismereti alkalmaink alapját a személyiségintegrációs családállítás (mely a Hellinger féle családállítás, pszichodráma és kineziológia együttese), valamint a női körök támogató, segítő ereje adja, amit az adott alkalom alaptémájának függvényében sok egyéb módszerrel egészítünk ki (évköri női minőségek, kreatív alkotás, néphagyományok, lélektörténetek, asztrológia, önismereti kártyák és egyéb analógia tanok).

Kiemelt célunk egymást segíteni önismeretünk fejlődésében. Alkalmaink lehetőséget teremtenek arra, hogy önkorlátozó, önszabotáló mintáinkat felismerjük, elfogadjuk és lerakjuk. A védett, támogató női közegben könnyebben megy a megbocsátás önmagunknak, a lelki megerősödés és az egészséges és felemelő kapcsolódás már nőtársakhoz.

A munka során előfordulhat, hogy nehezebb, akár fájdalmas témákat is érintünk. Ezért kérjük, hogy a női körös önismereti alkalmakra olyanok érkezzenek, akik elfogadják, hogy nem minden esetben lesz könnyed, csevegős a hangulat, de legkésőbb a program végére azzá tesszük, akkor is, ha valami nagyon mély dolog érkezik.

Női kör vezetőnk Bottyán Katalin több évtizedes csoportvezetői és élettapasztalattal, sok-sok módszerrel támogatja, vezeti a női körös alkalmainkat.

Tudj meg többet!

A női köröket havonta egy szombaton tartjuk

Aszódon a Városi Könyvtárban

11.00-17.00 között.

Ha kérdésed van, várjuk üzenetedet galgamenti.noikor@gmail.com -ra!