Mandala Szalon

Házirend

A mandala szalon vendégei részére

Érvényes: 2019. szeptember 01-től

 

 

 

Köszönjük, hogy a Mandala Szalont (továbbiakban: Szalon) választottad programod helyszínéül.

Szeretnénk, ha a nálunk töltött idő kellemesen és zavartalanul telne. Kérlek, ismerd meg házirendünket. 

A házirend előírásainak betartása mindazon személyekre vonatkozik, akik a Szalon programjának résztvevői vagy valamely programvezető vendégei, továbbá akik a szobákban, vagy azok előterében, illetve a Szalon közös használatú helyein (folyosó, lépcsőház, erkély) tartózkodnak!

A Szalon vendégei az egyéni és csoportos foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt, egészségügyi problémáikról szükség szerint tájékoztatják a programvezetőt. Az esetleges balesetekért használatba adó, ill. üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

 1. A Szalon és a hozzá tartozó területeken kérjük, hogy közlekedj csendesen, és ügyelj a tisztaságra. 
 2. Tekintettel a Szalon igényes és magas minőségű berendezési tárgyaira kérjük, különös figyelmet szentelj ezek állagának és tisztaságának megőrzésére, védelmére. Kérjük, hogy rendellenes állapot és működés esetén értesítsd a jelenlévő programvezetőt és/vagy a használatba adót.
 3. A Vendégek a programok előtt a Közösségi Térben várakozhatnak.
 4. Kérjük, hogy a folyosók és a Szalon falaira plakátot, szórólapot, stb. ne helyezz el! 
 5. Kérjük a cipődet a bejáratnál, az előszobában hagyd és viseld az odakészített, benti papucsot vagy hozz magaddal erre alkalmas saját lábbelit.
 6. A biztonság érdekében kérjük, hogy a Szalon helyiségeinek kijáratait ne torlaszoljátok el!
 1. A Szalonban az étkezés, italfogyasztás a konyhában zajlik; ekkor a konyhai felszerelések szabadon használhatóak. 
 2. A Szalonban a kijelölt dohányzóhely az erkély. Kérjük, hogy a szemetet az erre kijelölt helyen gyűjtsd.  
 1. Kérjük, hogy a Szalonra és az egész épületre előírt tűz-és balesetvédelmi előírásokat tartsd be, valamint a helyiségeket rendeltetésszerűen használd. Az épület elektromos rendszerére (konnektoraiba) csak sértetlen, jó minőségű elektromos eszközöket csatlakoztass (pl. elektromos illatosító, laptop, telefon, stb. kábelei és töltői.) 
 1. Bármilyen rendellenesség esetén kérjük, értesítsd a programvezetőt.
 2. Szükség esetén a konyhában áll rendelkezésre elsősegély doboz.
 3. Bármilyen kiürítés (tűz vagy bombariadó) esetén az épületet a lépcsőházon keresztül hagyd el, követve a menekülési útvonalat. Tűz esetén liftet használni tilos!
 1. A Szalonban és a folyosón elhelyezett vagy felejtett személyes tárgyakért és kellékekért felelősséget nem vállalunk. Talált tárgyakat 1 hónapig őrzünk meg.
 1. A Szalon egyedi berendezéseinek megkárosodása esetén kérjük, feltétlen jelezd a kárt. A sérült eszközt az eredeti állapotával megegyezővel haladéktalanul pótold kérlek;  segítünk Neked a beszerzési forrásban.  Amennyiben ez nem sikerül, kártérítés címen felszámoljuk Neked. 

Bízom benne, hogy jól érezted magad a Mandala Szalonban és legközelebb is Kedves Vendégeink körében üdvözölhetünk Téged!                                           Javaslataidat, észrevételeidet megteheted e-mailben, ill. telefonon az adott program vezetőjénél.

Mandala Szalon

Üzemeltető: Teimel Zita

Email: kapcsolat@teimelzita.hu

Mobil: +36 20 978 7816

Honlap: www.feminakademia.hu

Facebook: https://www.facebook.com/feminakademia/

Sürgős esetben – amennyiben Zita nem elérhető, kérjük keresd: …………………-t az alábbi telefonszámon: