Gyakran ismételt kérdések

Hogyan juthatok hozzá az általam megrendelt és kifizetett tananyaghoz bankkártyás vásálóként?

Az online bankkártyás fizetésedet visszaigazoló levélben megtalálod az általad vásárolt termék nevét aláhúzva.  Ez egy linket jelül, amelyre rákattintva azonnal eljutsz a termékmegosztó portálunkra.  Figyelem: amennyiben nem csak egyszer szeretnél itt járni, akkor 2 lehetőséged van.  Vagy mindig visszajössz erre a linkre és rákattintassz, vagy megjegyezted a termékvásárlás során azt a jelszót melyet Te adtál meg a rendszernek.  Ezzel a jelszóval és az email címeddel is el lehet jutni a tananyagodhoz méghozzá úgy, hogy beírod a www.feminakademia.hu domain nevet a keresődbe és ott a lap tetején megtalálod a PROFIL gombot.  Itt tudsz belépni a rendszerbe és bármilyen nálunk vásárolt tananyagot itt találsz meg egy helyen.  Javasoljuk, hogy belépési kódodat mindenképp írd fel valahova, hogy ne vesszen el és így napi 24 órában hozzáférésd lesz bármilyen tudásanyaghoz, amelyet nálunk vásároltál.

Hogyan juthatok hozzá az általam megrendelt és kifizetett tananyaghoz banki átutalásos vásárlóként?

Amennyiben banki átutalást választottad, akkor egy picit tovább kell várnod, amíg megkaphatod a tananyagot, ugyanis meg kell várnunk, amíg a termék ellenértéke beérkezik bankszámlánkra és a rendszer visszaigazolja azt.  Ez a mai gyors utalásos rendszerben és akkor ha magyarországi bankszámláról jön a pénzed hozzánk, általában nem több, mint 1 nap.  Amint megkaptuk a visszaigazolást a banktól, azonnal átállítjuk a rendszert fizetett állapotba és autómatikusan megkapod a megvásárolt tananyag számláját és linkjét is.  Ha erre a linkre rákattintassz , akkor azonnal elvisz téged arra a portálra, ahol a tananyagodat megtalálod modulokba szedve.  Innen szabadon letöltheted vagy ide bármikor visszajöhetsz és haladhatsz itt is a tananyag feldolgozásában.

 

Hogyan lehet a tananyaghoz visszatalálni, ha kiléptem az első megnézésből?

A legegyszerűbb módja a tananyagodhoz való hozzáférésnak, ha megjegyzed azt a jelszót, melyet a rendszer a vásárláskor kért tőled és a www.feminakademia.hu weboldalon keresztül a lap tetején rákattintassz a PROFIL gombra.  Az email címed és a jelszód beírásával a rendszer megnyitja kapuit számodra az összes tananyagodhoz, melyet nálunk vásárlotál.

Hogyan is néz ki a Feminakadémia tananyagmegosztója, ahova az email címemmel és a jelszómmal bekerülök?

Amint rákattintottál a PROFIL gombra a www.feminakademia.hu weboldalon és beírtad email címedet és jelszódat –  melyet a vásárlás során adtál meg Te személyesen a rendszernek – akkor továbbnavigál téged a rendszer egy olyan oldalra, ahol megtalálod a megvásárolt terméket/termékeket.  A termék fotójára rákattintva eljuthatsz a tananyag megosztó portálra.  Itt látni fogsz egy Bemutatást és különböző modulokat, amelnnyiben olyan komplex tananyagot választottál, melyet modulokba szedve prezentálunk neked.  Az egyszerűbb – pl: 1 órás video felvételt tartalmazó – tananyagoknál csak 1 választási lehetőség lesz és máris nézheted a felvételt.  A komplexebb tananyagonál modulok vannak képekkel ellátva, és bármely modulra kattintassz, azonnal feljön a modul tartalma, melyet a nyilakra való kattintással lehet felfedezni.  Találsz ott pdf filet, melyet le tudsz tölteni, találsz hanganyagot is, melyet szintén letölthetővé tettünk és némely esetben videót, amely nem letölthető.  Ha a lap felső sarkában található MENÜ gombra kattintassz, akkor pedig egyben látod az összes leckét, amely a modulon belül vár rád és azt is láthatod, hogy ezen leckékből Te melyiket nézted, vagy hallgattad már meg eddig.

A rendszer használata rendkívül egyszerű, felhasználóbarát, meg fogod látni, hogy pillanatok alatt felfedezed, hogy milyen könnyű használni és navigálni a modulok és a leckék között.