HOZZ PEZSGÉST ÉLETEDBE

TABUK NÉLKÜLI BESZÉLGETÉSEK ARRÓL, AMIT NEM TANÍTOTTAK SEHOL MEG NEKÜNK

JÓ TUDNI

 

Olyan információkat osztunk most meg veled, melyeket nekünk sem tanítottak soha sem a szülők, sem az iskolában.  Mi jártunk utána a témáknak, kerestünk fel hozzá olyan szakembert, aki ebben sokkal okosabb, mint mi és összegyűjtöttük neked egy csokorba a legfontosabb üzeneteket.

A beszélgetések nem tanácsadás jellegűek, hanem inkább közvetlen, baráti, egyszerű és érthető formába öltött megosztások, melyekről oly ritkán szoktunk társaságban beszélgetni.

Mi felvállaltuk a kiváncsi szerepet és bevállaltuk a kérdező szerepét, hogy mindezt megspóroljuk neked és te otthonról, kényelmesen a kanapédon ülve minden fontos információhoz hozzájuthass.

Akik az interjútémákat összeállították és kérdeztek:

Teimel Zita – a Feminakadémia alapítója, marketing tanácsadó, üzleti coach, mentor

Melkvi Anita – a Digital marketing team tagja, rendszerszervező és stratéga

Albert Kinga – Tréner, coach, a Digital Marketing team tagja

Akiket kérdeztünk:

Szentesi Szilvi – intimitásművész, www.szentesiszilvi.hu

Hummel Zsolt – intimitás gourmet

Csórics Balázs – színész

Albert Kinga – Személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakértő és tréner

BEVEZETŐ – ELVÁRÁSOK A SZEXUALITÁSSAL KAPCSOLATBAN

Leges legbelől mindenkiben ott a vágy a szexualitásra, a gyengéd érintésre, az érzékiségre, intimitásra csak az a gond, hogy számos pajzs mögé van elbujtatva, melyet az évek során magunkra vettünk és több párkapcsolat szenved a szexualitás hiányában, mint azok, akik boldogan éltetik azt.

MIÉRT OLYAN NEHÉZ A NŐKNEK A SZEXUÁLIS ÖRÖM KIFEJEZÉSE?

Az egyik pajzs, amely megakadályozza a szexualitásunk bátor kifejezését, az a neveltetésünk.  El sem lehet mondani mennyi sok tévhit és negatív nézőpont van ráterhelve arra, ha valaki önfeledten meri megélni saját szexuális vágyait és örömeit felvállalva éli életét.

SZEXUÁLIS MOZGATÓRUGÓK

Vajon mi az ami a férfit mozgatja? Biztosan nem az, ami téged beindít és motivál.  Valami egészen más de a maga módján csodálatos ösztönök, melyekkel akkor tud megajándékozni téged, ha ezt te is megérted.

MIRE VÁGYIK A NŐ ÉS MIRE A FÉRFI AZ ÁGYBAN?

Férfi és a nő – két teljesen másként működő rendszer amely ha egységben, harmóniában működik, akkor az élet legnagyobb csodája és mozgatórugója.  Fontos megérteni ezért a másik oldalt is.

A JÁTÉKOSSÁG SZEREPE A SZEXUALITÁSBAN

A mindennapi életben megfeszülünk, megkeményedünk és tele vagyunk elvárásokkal a másik felé, pedig, ha megtanulnánk lazán és játékosan is venni az életet és ezt belevinni az intimitásunkba, sokkal de sokkal több örömöt élhetnénk meg.

MITŐL VONZÓ A NŐ AZ ÁGYBAN?

Vajon hogyan lát bennünket a férfi?  Egészen biztosan nem úgy, ahogyan mi magunkat megítéljük.  Vajon ő látja a zsírpárnákat, a gyűrődéseket a hasfalon? Vajon ő ezzel van elfoglalva? Vajon mitől leszel valójában nő az ágyban számára?

MIT JELENT ORGAZMIKUSAN ÉLNI?

Sokan nem is ismerik az orgazmikusság szót és egyből a szexualitásra asszociálnak vele, pedig nem csak arra értendő.  Nem fogsz tudni örömteli tüzijátékot átélni saját szexualitásodban, ha nem tanulsz meg orgazmikusan élni az élet másik területein is.

AZ EROTIKUS FANTÁZIÁLÁSRÓL

A legtöbb nő ha ezt meghallja azonnal elfogja a féltékenység, hoszen senki sem szeretné, ha a párja másra gondolva jönne izgalomba.  Tegyünk rendet a fejekben ezzel a témával kapcsolatban.

A PORNÓ VILÁGÁRÓL

Sajnos napjainkban a pornó világa elhatalmasodott és igencsak elferdült.  Ezért jogos, ha nincs jó vélemény róla és azok számára, akik a minőségi szexualitásra és intimitásra vágynak, nem is opció.  Nézzük hogyan vélekedik róla egy szakértő, érdemes meghallgatni egy semleges véleményt is.

SAJÁT ÉS KÖZÖS INTIM TÉR FONTOSSÁGA

Nagyon fontos kialakítani magaddal intim és szeretetteli kapcsolódást és felfedezni saját szexualitásodat, mielőtt a párodtól várnád el, hogy ő pontosan tudja hogyan is kezeljen téged, érjen hozzád és tegyen boldoggá.  Mindekettő intim teret ápolni kell, amennyiben szeretnéd sokáig élvezni az intim kapcsolatot pároddal.

MIÉRT FONTOS A FÉRFINEK A SZEXUALITÁS?

Hol helyezkedik el a kapcsolat pillérei között a szexualitás? Csórics Balázs színész véleményét hallgattuk most meg arról, ő hogyan látja az építkezés és a fontosság struktúráját?

A FÉRFI, NEMI VÁGY ÉS A DOPAMIN HORMON SZEREPE

Ez az egyik kedvenc téma, melyet minden nőnek tudnia kell.  Megpróbáltam nagyon leegyszerűsíteni azt, amit tanultam arról, mi okozza a hormonfröccsöt a férfi agyában, mivel lehet azt kiváltani?


Ha kíváncsivá tettünk és érdekelnek a további hangfelvételek, akkor mélyítünk egy kicsit és 2 további témával foglalkozunk:

A SAJÁT SZEXUALITÁSOD FELFEDEZÉSE

Nem tudsz ideális partnere lenni a párodnak akkor, ha nem töltesz időt a saját szexualitásod témájával.  Az itt található tabuk nélküli beszélgetések mind arról szólnak, hogyan adhatsz zöld lámpát önmagadnak a felfedezésre.  A beszélgetések célja segíteni felszabadítani azt a szexuális energiát, amely valahol benned a pajzs mögött lapul.

A KÖZÖS INTIM TÉR FELPEZSDÍTÉSE

Itt már arról beszélgetünk, hogyan tudsz hatni a férfire, milyen ötletek, tippek és lehetőségek vannak arra, hogy pezsgővé tegyétek a közöttetek levő levegőt és fent tudjátok tartani egymás érdeklődését.