Végre egy olyan online program, amely hiánypótló a piacon!


Avagy hogyan tudod kihozni magadból a legizgalmasabb nőt,

vagy azt az énedet, amelyről eddig még nem is volt tudomásod?

Ha szeretnéd felébreszteni a benned élő igazi nőt.
Ha szeretnél több felszabadultságot, nyitottságot és bátorságot a szexualitásodban...
Ha szeretnél több örömöt megélni az intimitásban...
Ha szeretnéd tesztelni határaidat méltóságod megtartásával...
Ha szeretnél új élményeket is megtapasztalni, mert a régiek rutinszerűvé, sablonossá váltak...
Ha szeretnél többet megtudni saját szexualitásodról...

A szerelmes évek sajnos gyorsan elrepülnek. Helyette maradnak a szerepek, a feladatok, a határidők, az elvárások, melyek sajnos megölik a szenvedélyt elég gyorsan.  A szürke hétköznapok hajszájában háttérbe kerül a nő és a férfi. Előtérbe kerül a dolgozó nő, a stresszes férfi, az apa és az anya. Nagyon nehéz kilépni szerepeinkből, amikor eljön az este és átválthatnánk női-férfi intim terünkbe.  Telnek az évek, mi hullafáradtan rogyunk az ágyba esténként, elmaradnak az ölelések, a szenvedélyes szexualitás, és egyszer csak azt érezzük, hogy valami kifogyott, kiürült. Nincs töltése a kapcsolatunknak annak ellenére, hogy a keretek megvannak.

Ilyenkor van az, hogy elkezdjük hibáztatni egymást, és mutogatni a másikra. Mintha bármelyikünk kapott volna kiképzést fiatal korában arról, hogyan kell a stresszt kezelni, és sokféle szerepünket egymás felé hosszú éveken át hűen képviselni.  Mintha a másiknak tudnia kellene, hogyan tartsa fenn a kapcsolatban a tüzet, a lángot évtizedeken keresztül, tudva azt, hogy ha a láng kialszik, akkor nehéz lesz újraéleszteni.  Honnan is tudnánk, hogyan kell navigálni férfiként és nőként. Maradunk a saját próbálkozásainkkal, melyek hol bejönnek, hol nem. Vagy sikerül felkelteni párunk érdeklődését, vagy csalódás a vége és bezárkózás. Aztán egyre kevesebb és kevesebb kezdeményezéssel folytatódnak a mindennapok.

Vajon ismerős ez a helyzet Neked is?

Ha igen, akkor nem vagy ezzel egyedül.  Nagyon sokan járunk hasonló cipőben ,csak nem beszélünk róla.  Sok nő vágyik a szenvedélyre, a tűzre. Hiszen ez élettel tölt meg bennünket, és minden sejtünket átjárja.  Sok nő irigykedik azokra a párokra, akiknél szemmel láthatóan nagy a testi vonzódás, és fájó szívvel néz párjára, aki nem érdeklődik már iránta.  Mindezt így kellene hagynunk életünk végéig?

Mi úgy döntöttünk, hogy nem!

Szerettük volna, hogy mindez másként legyen.  Ezért összeálltunk hárman feleségek, anyák, háziasszonyok és dolgozó nők. Alaposan utánajártunk ennek a témának, blogokat olvastunk, előadásokat hallgattunk, szakemberekkel beszélgettünk. Együtt fejlődtünk a témában, kipróbáltunk sok tanácsot. A tapasztalatainkat, és az általunk hasznosíthatónak talált információkat neked – időt és energiát megspórolva – egy csomagba összerendeztük. Kidolgoztunk egy olyan módszert, melyet eszközként a kezedbe adva, Te is személyre szabottan, önállóan és saját ritmusban alkalmazhatsz a hétköznapjaidban.

Mennyit érne neked az ...


ha újra igazi nőnek érezhetnéd magad?

Mennyit érne neked az ...


ha megtalálnád a kulcsot, amely ebben a helyzetben finoman nyitogatja a kapukat önmagadhoz és a párodhoz?

Mire minden összegyűlt és összerendeződött, lett belőle egy igen jól átgondolt szexuális önismereti tudásanyag. Sokkal többet nyújt Neked és párodnak, mint amit a hangzatos neve valójában takar. Feltöltöttük online felületre, hogy többen is hozzájuthassatok bárhonnan, és mindezt lehetőleg diszkréten tehessétek.

Ebben az önismereti tudáscsomagban 4 téma köré építettük fel az összes anyagot:

JÓ TUDNI

Itt olyan információkat gyűjtöttünk össze, melyek a férfiak szexuális működésével kapcsolatosak. Tudományos igényesség mellett sok olyan dolgot megérthetsz, melyet lehetséges, hogy sem az iskolában, sem otthon a szüleid nem mondtak el. Ezekkel az információkkal hatalmasat tudsz lendíteni megértéseden és nyitottságodon.

ZÖLD LÁMPA

Ebben a modulban tabuk nélkül beszélgetünk olyan témákról, melyekről jellemzően túl keveset beszélünk.  Megtudhatod, hogyan vélekednek a férfiak bizonyos intim dolgokról, és megértheted, mennyivel másabb az, ami az ő fejükben van. Zöld lámpát adhatsz magadban olyan gondolatokra, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a legjobb hatással lehess párodra.

SAJÁT INTIM TÉR

Ebben a modulban arra hívjuk fel a figyelmet, hogy mennyire fontos felépíteni egy intim kapcsolatot először önmagaddal. Mielőtt párodtól elvárod, hogy felemeljen, és nagyon tudjon Téged szeretni, ölelni és szexuálisan kényeztetni.  Itt sokat időzünk és javasoljuk, hogy Te is ezt tedd!  Ez az egész modul arra helyez hangsúlyt, hogy Te megtanulj kapcsolódni saját szexualitásodhoz. Ennek egyenes következménye az lesz, hogy magadhoz és párodhoz egyaránt másképp fogsz viszonyulni.  Amint Te változol, meglátod milyen ajtókat fog ez nyitogatni párodban!  Egyből másként fog reagálni Rád az egész világ!

KÖZÖS INTIM TÉR

Itt végre arról beszélgetünk, hogyan lehet erősíteni a közös intim teret egymással.  Nagyon fontos, hogy ne hagyd ki az előző részeket. A közös intim tér csak akkor lesz igazán erős, tüzes, szenvedélyes, és érzelmileg is elmélyített, ha a korábbi lépéseket elvégezted, megértetted, és gyakoroltad!  Adunk konkrét eszközöket, példákat arra, hogyan valósítsd meg a program tudásanyagát.

Célunk

Hogy fejlődjünk mi magunk is és amire rájöttünk, ami nekünk nagyon bejött, azt mindenkivel megoszthassuk, aki nyitott a szexuális fejlődésre
Hogy esélyt adjunk Neked a gyönyör megélésére, amely lehet, hogy benned volt mindig is, csak nem tudtad eddig megélni azt.
Hogy segítsünk felismerni saját blokkjaidat és ne a párodtól várd ezek feloldását.
Hogy megérts olyan dolgokat a férfi szexuális mozgatórugóival kapcsolatban, amelyeket sosem tanítottak neked sehol, viszont a tudás birtokában teljesen másként leszel képes viszonyulni párodhoz.
Segíteni neked, hogy játékosabb, spontánabb, könnyedebb tudj lenni a saját szexualitásod felvállalásában és le tudd vetni a merev, esetleg konzervatív ruhát magadról.
Zöld lámpát adni önmagad merészebb felvállalására, és arra, hogy élhesd valódi vágyaidat.
Megerősíteni téged abban, hogy lehetsz úgy merészebb és vagányabb szexualitásod felvállalásában, hogy közben királynő vagy és méltósággal teli.
Esélyt adni arra, hogy se te, se a párod ne máshol keressétek a szenvedélyt, hanem házon belül hozzátok ki egymásból azt, amit csak lehet.

A program szerkesztőinek bemutatása

Bizonyára kíváncsi vagy ránk. Elmondjuk, hogy nem vagyunk szexológusok, sem szex coachok, vagy házasságtörők. Nem vagyunk szupermodellek sok év tapasztalattal, csak folyamatosan fejlődni vágyó feleségek, társak és anyukák, akik felfedezték, hogy szexinek és csábítónak lenni nem azt jelenti, hogy ribanccá kell válni. Az utat, amit ajánlunk, már járjuk. Mindegyikünk máshol tart, de sikerült megfejtenünk, hogyan ismerheted meg apró lépésenként a saját gyönyörödet, és mindezt hogyan tudod a férfiak erotikus gondolkodásának titkos kódjává tenni.

A szerkesztői csapat tagjai:

Teimel Zita – business coach, mentor

Albert Kinga – tréner, terapeuta

Melkvi Anita – üzleti stratéga

A programban található interjúk szakértői

Albert Kinga
tréner és terapeuta

Albert Kinga szakmai oldalról tréner és terapeutaként 7 éves tapasztalatával, legjobb tudásával támogat Téged a tananyag feldolgozása közben és után – online és offline -, amennyiben úgy döntesz, hogy élsz ezzel az izgalmas és praktikus lehetőséggel. Privát Kingaként örök kísérletező a konyhaművészettől a szexualitásig. Hosszú, kihívásokkal teli éveket töltött a saját intim terének felfedezésével, majd a közös intim terek kialakításával. Ennek eredményeként, férjével az érzelmi mélységeket és a kreatív, játékos szexuális magasságokat élvezik hétköznapjaikban. Ezek esszenciájaként Kingát egy nyitott és szabad életfelfogású, kendőzetlen háziasszonyként, barátnődként, sorstársadként is hallhatod a belső utazásod során. Róla bővebben: http://albertkinga.com/

Szentesi Szilvi Intimitás művész,
10 éve a Bliss Intimitás megalapítója

Öt gyermek édesanyja, feleség, anya, szerelmes, kisérletező, elhivatott nő. Önmagát teljességében megélő, intimitásban kreatív, kisérletező nő, aki tudatosan élvezi az életet, a testét, az orgazmusait, a gyönyört, vágyait.

Amióta megismertem Szilvit és hallhattam gondolatait, azóta őszintén meg vagyok győződve arról, hogy mennyire fontos a minőségi szexualitás az emberek életében, mennyire igaz az, hogy ha a szexualitással gondok vannak akkor egyik fél sem „fénylik” igazán a mindennapokban. Azóta értem, milyen sokat jelent, ha 2 ember között él a szexualitás lángja, s ekkor mennyivel kreatívabbak, hatékonyabbak vagyunk az életben.  www.szentesiszilvi.hu

Hummel Zsolt
intimitás gourmet, intimitás ínyenc

Mit is jelent az Intimitás Gourmet kifejezés?  Egy szomatikus szexuális fejlesztési módszert.

Az Intimitás Gourmet legfontosabb célja, hogy lehetőséget biztosítson mindenki számára, aki a tudatos szexuális fejlődésében testi gyakorlatokkal és tudással is fejlesztené egyéni szexuális minőségét. A testi gyakorlatokon túl kiemelt fontossággal van jelen a vágy, az egyéni testi vágy, a fétisek és minden ehhez kapcsolódó szégyen, frusztráció és blokk felismerése is.  Mindenkinek egyéni és egyedi az útja, az Intimitás Gourmet ezért egyéni fejlesztésre helyezi a hangsúlyt. De hisz abban, hogy ha az egyén jobban, önazonosabban van szexuális életében, az kihat majd megéléseire is, és talán motiváló hatással lesz partnerére is.

Az Intimitás Gourmet egy lehetőséget ad a tudatos szexualitásban, hogy a testi megélés minősége egyszerre legyen magasabb, egyszerűbb és tisztább.

A gyakorlatok elérhetőek egyéni konzultációban, érintés gyakorlatokban, oktatásokban, előadásokban.

Zsolt első könyve a férfiaknak szól:  A Férfiasság kézikönyve a címe, mely a férfi egyéni szexuális fejelsztését érinti.  Blogjában pedig rendszeresen megoszt aktuális tapasztalatokat:

www.azeletszexi.hu

Csórics Balázs
színész

Balázs színész – évekig sorozatszereplő volt egyik kedvenc csatornánkon és azért szállt ki a sorozatszínészi szerepből, mert egyre erősödött benne a vágy, hogy megmutathassa azt a férfit – aki ő igazából – és nem azt amilyen szerepet adnak neki.  Balázs nem terapeuta, nem szakértő. Azért kértük fel, hogy vegyen részt ebben a programban, mert jó pár évvel ezelőtt elindult önismereti útját járni, fejlődni abban, hogy megértse saját és mások mozgatórugóit.  Nagyon tudatos  gondolkodású fiatal, érett,  karizmatikus férfi aki gyönyörűen beszél a férfiak világáról, gondolkodásáról azokban a témákban, melyekben őt kérdeztük.

Kinek szól a program?

Ez a program neked szól, ha:

 • még nem adtad fel és szeretnél változtatni, jobbá tenni a kapcsolatotokat
 • a kíváncsiságod nagyobb a félelmeidnél, és szeretnél többet tudni a témáról
 • nem félsz belenézni a lelked mélyébe, hajlandó vagy belső utazásra és fejlődésre
 • időt és energiát áldoznál a gyakorlásra
 • nyitott vagy új információk befogadására és megértésére
 • vágysz arra, hogy több gyönyört élhess meg a jövőben, és ezért hajlandó vagy bármit megtenni, hogy megtudd, mit tehetsz Te magad érte
 • értékeled azt, hogy mások a legnagyobb alázattal és lelkesedéssel utánajártak a témának, elhozták Neked online, hogy ne kelljen időt és fáradságot ebbe külön fektetned

Kinek nem szól a program?

Ez a program nem neked szól, ha:

 • azt érzed, nem vágysz már több szexre
 • nem szeretnél nőként több gyönyört megélni az életedben
 • kizárólag a párodat érzed hibásnak a szex hiányáért
 • már kifogyott belőled a szenvedély, a tűz, nem vágysz a változásra és a változtatásra
 • nem érdekel a szexualitás téged annyira, hogy  időt és energiát szánj a fejlődésre, új információk beengedésére
 • benne vagy egy szexuális komfortzónában – ami olyan amilyen -, és nem szereted a kihívásokat
 • nem vagy kíváncsi, mi más is lehetséges még számodra
 • nem érdekel, mit lehet kihozni abból a nőből, aki benned van
 • nem vágysz arra, hogy párod számára (újra) istennő lehess

A program megvásárlásával a következőket kapod meg

 • 4 tematikus csoportba szedett tudásgyűjtemény
 • 45 hangfelvétel
 • 45 hangfelvétel kivonata jegyzeteléshez
 • Egy térkép ahhoz az önismereti úthoz, melyet a program segítségével bejárhatsz
 • Önismereti Tükör kérdések, melyeket az egyes modulok feldolgozása közben magadnak feltehetsz, és melyeken elgondolkodhatsz
 • 1 évig teljes hozzáférést biztosítunk minden hanganyaghoz és írott anyaghoz, melyet letölthetsz igényed szerint és annyiszor hallgathatsz, ahányszor csak szeretnéd
 • saját belépési jelszóval ellátott  hozzáférést a programhoz
 • 100%-os diszkréciót, anonimitást
 • még a számlán is kódolva tüntetjük fel a megvásárolt termék rövidített nevét.

De tényleg!  Mennyit ér ez a tudás ami a programban van?

Ha neked kellene elutaznod az általunk meghívott szakemberekhez, és egyenként feltenni nekik azt a kérdéssorozatot, amelyet mi feltettünk, kifizetni a nem alacsony óradíjat, melyet ők egyébként kérnek, akkor kiszámoltuk, hogy mindez több százezer forintba is kerülhetne neked.

Ehhez még nem is adtuk hozzá azt a sok sok munkaidőt, melyet kis csapatunk egyenként az utánajárással, információgyűjtéssel, témaválasztásokkal, a sok felesleges információ kiszűrésével töltött, mellyel felépítettünk neked egy olyan logikailag követhető információ csomagocskákat, melyek izgalmasak, érthetőek és leegyszerűsítik neked a dolgokat.

MI MINDEZT A MUNKÁT ELVÉGEZTÜK HELYETTED!

ÖSSZEDOLGOZTUK MODULOKBA

SZÍNESSÉ, ÉLVEZHETŐVÉ VARÁZSOLTUK NEKED

ELÉRHETŐVÉ TETTÜK SZÁMODRA

 EZÉRT TUDOD MOST ENNÉL SOKKAL ALACSONYABB ÁRON MEGVÁSÁROLNI
2-FÉLE CSOMAGOT AJÁNLUNK:


EZÜST CSOMAG

4 tematikus csoportba rendezett önismereti információs csomag
Grafikailag megtervezett tananyagstruktúra térkép, amely segíti az önismereti folyamatot egészében látni, segít lépésről lépésre, saját ütemedben haladni
45 mp3 hanganyag szakértői beszélgetés
45 hanganyag írásos kivonata a könnyebb ismétlés és összegzés céljából
Önismereti Tükör kérdések, amelyekkel folyamatosan fejlesztheted magad a program feldolgozása során, mintegy naplószerű nyomon követéssel

Összesen:
45.000 ft (áfa mentes)

ARANY CSOMAG

4 tematikus csoportba rendezett önismereti információs csomag
Grafikailag megtervezett tananyagstruktúra térkép, amely segíti az önismereti folyamatot egészében látni, segít lépésről lépésre, saját ütemedben haladni
45 mp3 hanganyag szakértői beszélgetés
45 hanganyag írásos kivonata a könnyebb ismétlés és összegzés céljából
Önismereti Tükör kérdések, amelyekkel folyamatosan fejlesztheted magad a program feldolgozása során, mintegy naplószerű nyomon követéssel
Videó könyvtár a 12 hónap alatt hozzánk beküldött összes felmerülő kérdésre adott válaszunkkal.
Videó felvételek gyűjteménye a témához kapcsolódó interjúkkal.
Hasznos olvasnivalók gyűjteménye, melyet összeszedtünk neked a további fejlődéshez

Összesen:
60.000 ft (áfa mentes)

Leggyakoribb kérdések vásárlás előtt


Ha megrendelem a csomagot, akkor mennyi idő áll a rendelkezésemre, hogy elvégezzem a tananyagot? Mennyi ideig tudok az oldalra felmenni?

Az online felülethez mindenki 1 évig kap jogosultságot. A modulokhoz kapcsolódó anyagokat – amennyiben Arany Csomagot vásároltál -, le tudod a gépedre tölteni annak érdekében, hogy hosszabb ideig is rendelkezésedre álljanak.


A tananyag során abban is tudtok-e segíteni, hogy az én nagyon zárkózott férjemmel mit kezdjek ebben a témában? Hiába fejlődök egyedül, ha vele nem tudom megértetni, hogy mit kellene tegyen?

Igen!  Itt azt fontos megértened, hogy a te fejlődéseddel, nyitásoddal, változásoddal ő is alakulni fog.  De nem úgy, hogy leülsz vele egy asztalhoz és felolvasod neki, mit tanultál.  Segítünk neked magabiztossá válni a témában,  saját intim tered felfedezéséhez adunk eszközöket.  Ezáltal lesz a kezedben olyan kulcs, amellyel hatással lehetsz a párodra. 


Ez az online ismeretanyag mitől lesz tananyag?

Attól lesz tananyag, hogy egy folyamaton visz keresztül, melyben fejlődhetsz és melyet nyomon követhetsz.  Nem elméleti oktatásról van itt szó, hanem arról, mi az amit tenned kell az életben. 


Csak párkapcsolatban élőknek szól a tananyag?

Nem!  A tananagy minden olyan Hölgynek szól, aki szeretné önmagát, az orgazmikus létezését megtalálni és elérni azt, hogy az általa választott férfi fantáziájába bekerülhessen stabilan. 


Mit tanácsoltok akkor, ha én vágyok fejlődni, de a férjemmel ezt biztosan nem fogom tudni meglépni. Lehet már nem is akarom… akkor is érdemes megvenni ezt a tananyagot?

Amennyiben szeretnéd tudni mit tehetsz a jövőben másképp és jobban, akkor mindenképp javasoljuk a programot. 

MEGRENDELEM EZT A PROGRAMOT