HAMAROSAN MEGJELENIK A FEMINAKADÉMIA SZPONZORÁLÁSÁVAL EGY HIÁNYPÓTLÓ ONLINE PROGRAM NŐKNEK!

Avagy hogyan tudod elérni, hogy bekerülj párod erotikus
fantáziavilágába és számára (ismét) istennővé válhass?


A szerelmes évek sajnos gyorsan elrepülnek. Helyette maradnak a szerepek, a feladatok, a határidők, az elvárások, melyek sajnos megölik a szenvedélyt elég gyorsan.  A szürke hétköznapok hajszájában háttérbe kerül a nő és a férfi és előtérbe kerül a dolgozó nő, a stresszes férfi, az apa és anya. Nagyon nehéz kilépni szerepeinkből, amikor eljön az este és átválthatnánk női-férfi intim terünkbe.  Telnek az évek, mi hulla fáradtan rogyunk az ágyba esténként, elmaradnak az ölelések, a szenvedélyes szexualitás és egyszer csak azt érezzük, hogy valami kifogyott, kiürült. Nincs töltése a kapcsolatunknak annak ellenére, hogy a keretek megvannak.

Ilyenkor van az, hogy elkezdjük hibáztatni egymást és mutogatni a másikra. Mintha bármelyikünk kapott volna kiképzést fiatal korában arról, hogyan kell a stresszt kezelni és sokféle szerepünket egymás felé hosszú éveken át hűen képviselni.  Mintha a másiknak tudnia kellene, hogyan tartsa a kapcsolatban a tüzet, a lángot évtizedeken keresztül, tudva azt, hogy ha a láng kialszik, akkor nehéz lesz újraéleszteni.  Honnan is tudnánk, hogyan kell navigálni férfiként és nőként. Maradunk a saját próbálkozásainkkal, melyek hol bejönnek hol nem. Vagy sikerül felkelteni párunk érdeklődését, vagy csalódás a vége és bezárkózás. Aztán egyre kevesebb és kevesebb kezdeményezéssel folytatódnak a mindennapok.

Vajon ismerős ez a helyzet Neked is?

Ha igen, akkor nem vagy ezzel egyedül.  Nagyon sokan járunk hasonló cipőben ,csak nem beszélünk róla.  Sok nő vágyik a szenvedélyre, a tűzre. Hiszen ez élettel tölt meg bennünket és minden sejtünket átjárja.  Sok nő irigykedik azokra a párokra, akiknél szemmel láthatóan nagy a testi vonzódás és fájó szívvel néz párjára, aki nem érdeklődik már iránta.  Mindezt így kellene hagynunk életünk végéig?

Mi úgy döntöttünk, hogy nem!

Szerettük volna, hogy mindez másként legyen.  Ezért összeálltunk hárman feleségek, anyák, háziasszonyok és dolgozó nők. Alaposan utánajártunk ennek a témának, blogokat olvastunk, előadásokat hallgattunk, szakemberekkel beszélgettünk. Együtt fejlődtünk a témában, kipróbáltunk sok tanácsot. A tapasztalatainkat és az általunk hasznosíthatónak talált információkat neked – időt és energiát megspórolva – egy csomagba összerendeztük. Kidolgoztunk egy olyan módszert, melyet eszközként a kezedbe adva, Te is személyre szabottan, önállóan és saját ritmusban alkalmazhatsz a hétköznapjaidban.

Mennyit érne Neked az, ha újra igazi nőnek érezhetnéd magad?
Mennyit érne Neked az, ha megtalálnád a kulcsot, amely ebben a helyzetben finoman nyitogatja a kapukat önmagadhoz és a párodhoz?

Mire minden összegyűlt és összerendeződött, lett belőle egy igen jól átgondolt szexuális önismereti tudásanyag. Sokkal többet nyújt Neked és párodnak, mint amit a hangzatos neve valójában takar. Feltöltöttük online felületre, hogy többen is hozzájuthassatok bárhonnan és mindezt lehetőleg diszkréten tehessétek.

Ebben az önismereti tudáscsomagban 4 téma köré építettük fel az összes anyagot:

JÓ TUDNI

Itt olyan információkat gyűjtöttünk össze, melyek a férfiak szexuális működésével kapcsolatosak. Tudományos igényesség mellett sok olyan dolgot megérthetsz, melyet lehetséges, hogy sem az iskolában, sem otthon a szüleid nem mondtak el. Ezekkel az információkkal hatalmasat tudsz lendíteni megértéseden és nyitottságodon.

ZÖLD LÁMPA

Ebben a modulban tabuk nélkül beszélgetünk olyan témákról, melyekről jellemzően túl keveset beszélünk.  Megtudhatod, hogyan vélekednek a férfiak bizonyos intim dolgokról és megértheted mennyivel másabb az, ami az ő fejükben van. Zöld lámpát adhatsz magadban olyan gondolatokra, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a legjobb hatással lehess párodra.

SAJÁT INTIM TÉR

Ebben a modulban arra hívjuk fel a figyelmet, hogy mennyire fontos felépíteni egy intim kapcsolatot először önmagaddal. Mielőtt párodtól elvárod, hogy felemeljen és nagyon tudjon Téged szeretni, ölelni és szexuálisan kényeztetni.  Itt sokat időzünk és javasoljuk, hogy Te is ezt tedd!  Ez az egész modul arra helyez hangsúlyt, hogy Te megtanulj kapcsolódni saját szexualitásodhoz. Ennek egyenes következménye az lesz, hogy magadhoz és párodhoz egyaránt másképp fogsz viszonyulni.  Amint Te változol, meglátod milyen ajtókat fog ez nyitogatni párodban!  Egyből másként fog reagálni Rád az egész világ!

KÖZÖS INTIM TÉR

Itt végre arról beszélgetünk, hogyan lehet erősíteni a közös intim teret egymással.  Nagyon fontos, hogy ne hagyd ki az előző részeket. A közös intim tér csak akkor lesz igazán erős, tüzes, szenvedélyes, ha a korábbi lépéseket elvégezted, megértetted és gyakoroltad!  Adunk konkrét eszközöket, példákat arra, hogyan valósítsd meg a program tudásanyagát.

Célunk

Hogy fejlődjünk mi magunk is és amire rájöttünk és ami nekünk nagyon bejött, azt mindenkivel megoszthassuk, aki nyitott a szexuális fejlődésre
Hogy esélyt adjunk arra, hogy Te is újra megélhess olyan gyönyört amely lehet, hogy benned volt mindig, csak nem tudtad eddig megélni azt.
Hogy segítsünk abban, hogy felismerd saját blokkjaidat és ne párodtól várd a blokkjaid feloldását.
Hogy megérts olyan dolgokat a férfi szexuális mozgatórugóival kapcsolatban, melyet sosem tanítottak neked sehol, viszont a tudás birtokában teljesen másként leszel képes viszonyulni párodhoz.
Segíteni neked, hogy játékosabb, spontánabb, könnyedebb tudj lenni a saját szexualitásod felvállalásában és le tudd vetni a merev és konzervatív ruhát magadról.
Zöld lámpát adni önmagad merészebb felvállalására, és arra, hogy élhesd valódi vágyaidat.
Megerősíteni téged abban, hogy lehetsz úgy merészebb és vagányabb szexualitásod felvállalásában, hogy közben királynő vagy és méltósággal teli.
Esélyt adni arra, hogy se te, se párod ne máshol keressétek a szenvedélyt, hanem házon belül hozzátok ki egymásból azt, amit csak lehet.

A program szerkesztőinek bemutatása


Bizonyára kíváncsi vagy ránk. Elmondjuk, hogy nem vagyunk szexológusok, sem szex coachok, vagy házasságtörők. Nem vagyunk szupermodellek sok év tapasztalattal, csak folyamatosan fejlődni vágyó feleségek, társak és anyukák, akik felfedezték, hogy szexinek és csábítónak lenni nem azt jelenti, hogy ribanccá kell válni. Az utat, amit ajánlunk, már járjuk. Mindegyikünk máshol tart, de sikerült megfejtenünk hogyan ismerheted meg apró lépésenként a saját gyönyörödet és mindezt hogyan tudod a férfiak erotikus gondolkodásának titkos kódjává tenni. A szerkesztői csapat tagjai: Teimel Zita – business coach, mentor, Albert Kinga – tréner, terapeuta és Melkvi Anita – üzleti stratéga.

A programban található interjúk szakértői:


Albert Kinga
tréner és terapeuta

Albert Kinga szakmai oldalról tréner és terapeutaként 7 éves tapasztalatával, legjobb tudásával támogat Téged a tananyag feldolgozása közben és után – online és offline -, amennyiben úgy döntesz, hogy élsz ezzel az izgalmas és praktikus lehetőséggel. Privát Kingaként örök kísérletező a konyhaművészettől a szexualitásig. Hosszú, kihívásokkal teli éveket töltött a saját intim terének felfedezésével, majd a közös intim terek kialakításával. Ennek eredményeként, férjével az érzelmi mélységeket és a kreatív, játékos szexuális magasságokat élvezik hétköznapjaikban. Ezek esszenciájaként Kingát egy nyitott és szabad életfelfogású, kendőzetlen háziasszonyként, barátnődként, sorstársadként is hallhatod a belső utazásod során. Róla bővebben: http://albertkinga.com/

Szentesi Szilvi Intimitás művész,
10 éve a Bliss Intimitás megalapítója.

Öt gyermek édesanyja, feleség, anya, szerelmes, kisérletező, elhivatott nő. Önmagát teljességében megélő, intimitásban kreatív, kisérletező nő, aki tudatosan élvezi az életet, a testét, az orgazmusait, a gyönyört, vágyait.

Amióta megismertem Szilvit és hallhattam gondolatait, azóta őszintén meg vagyok győződve arról, hogy mennyire fontos a minőségi szexualitás az emberek életében, mennyire igaz az, hogy ha a szexualitással gondok vannak akkor egyik fél sem „fénylik” igazán a mindenna- pokban. Azóta értem azt, hogy, mit jelent az, ha 2 ember között él a szaxualitás lángja, akkor mennyivel kreatívabbak és hatékonyabbak vagyunk az életben.  www.szentesiszilvi.hu

Hummel Zsolt
intimitás gourmet, intimitás ínyenc

Mit is jelent ez a kifejezés? Szeret kipróbálni dolgokat, ínyenc és kostólgat és ízlelget. Az elmúlt 10 év telis tele volt számára szexuális felfedezésekkel és megtapasztalásokkal, amikról rendszeresen beszél, és megosztja tapasztalatait blogjában. Egyike azoknak a férfiaknak, akik megéltek már szexuális teljesítőképesség mélységeit és magasságait, hajlandó volt fejlődni, tanulni hogyan is válhat ő maga jobb társsá az intimitásban és hogy hogyan is tudja ő maga az imádott nőt örömben tartani minél hosszabb ideig.  Zsolt első könyve: A férfiasság kézikönyve – tudatos önfejlesztés a szexualitásban – 2018. decemberben jelent meg.

Zsolt gyakorlati tanító és inspiráló és nem könyvből, elméleti tudást tanít. Rendkívül izgatóan és szépen tud beszélni a nőkről, az erotikus örömökről, az intimitásról és képviselője annak, hogy minőségi szexualitást éljünk és ne gyorsétkezdei rapid szexet.

Csórics Balázs
színész

Balázs színész – évekig sorozatszereplő volt egyik kedvenc csatornánkon és azért szállt ki a sorozatszínészi szerepből, mert egyre erősödött benne a vágy, hogy megmutathassa azt a férfit – aki ő igazából – és nem azt amilyen szerepet adnak neki.  Balázs nem terapeuta, nem szakértő, hanem azért kértük fel, hogy vegyen részt ebben a programban, mert jó pár évvel ezelőtt elindult önismereti útját járni, fejlődni abban, hogy megértse saját és mások mozgatórugóit.  Nagyon tudatos  gondolkodású fiatal, érett,  karizmatikus férfi aki gyönyörűen beszél a férfiak világáról, gondolkodásáról azokban a témákban, melyekben őt kérdeztük.

Kinek szól a program?

Ez a program neked szól, ha:

 • még nem adtad fel és szeretnél változtatni, jobbá tenni a kapcsolatotokat
 • a kíváncsiságod nagyobb a félelmeidnél és szeretnél többet tudni a témáról
 • nem félsz belenézni a lelked mélyébe, hajlandó vagy belső utazásra és fejlődésre
 • időt és energiát áldoznál a gyakorlásra
 • nyitott vagy új információk befogadására és megértésére
 • vágysz arra, hogy több gyönyört élhess meg a jövőben és ezért hajlandó vagy bármit megtenni, hogy megtudd, mit tehetsz Te érte
 • értékeled azt, hogy mások a legnagyobb alázattal és lelkesedéssel utánajártak a témának, elhozták Neked online, hogy ne kelljen időt és fáradságot ebbe külön fektetned

Kinek nem szól a program?

Ez a program nem neked szól, ha:

 • azt érzed nem vágysz már több szexre
 • nem szeretnél nőként több gyönyört megélni az életedben
 • kizárólag a párodat érzed hibásnak a szex hiányáért
 • már kifogyott belőled a szenvedély, a tűz, nem vágysz a változásra és a változtatásra
 • nem érdekel a szexualitás téged annyira, hogy  időt és energiát szánj a fejlődésre, új információk beengedésére
 • benne vagy egy szexuális komfortzónában – ami olyan amilyen -, és nem szereted a kihívásokat
 • nem vagy kíváncsi, mi más is lehetséges még számodra
 • nem érdekel, mit lehet kihozni abból a nőből, aki benned van
 • nem vágysz arra, hogy párod számára (újra) istennő lehess

Ha kíváncsivá tettünk, akkor nézz bele a tartalomjegyzékbe és győződj meg róla, mennyire széleskörűen átgondoltuk ezt a programot:

A program feldolgozása milyen ajándékokat hozhat neked?

Több megértést és tudatosságot a szexualitással kapcsolatban
Nagyobb felszabadultságot, nyitottságot és bátorságot
A szexualitásban több megengedést, több öröm beengedését
Sokkal erősebb és támogatóbb kapcsolatot önmagaddal, saját orgazmikusságoddal
Merészebb önfelvállalást, több játékosságot, spontaneitást
Új élmények megtapasztalását, melyekről eddig csak álmodozni mertél
Megismerheted magad olyan női szerepben, aki merészebb, vagányabb, mint volt  miközben méltóságát nem veszíti el.
Megélheted azt, hogy párod erotikus fantáziájának középpontjába kerülhess és számára Istennővé válj

EZ A PROGRAM HAMAROSAN MEGRENDELHETŐ

HA SZERETNÉD TUDNI

1. MIKOR JELENIK MEG?

2. MILYEN ÁRON LESZ ELÉRHETŐ?

3. MILYEN KEDVEZMÉNYEKET KAPNAK AZ ÉRDEKLŐDŐI OLDALRA FELIRATKOZÓK?

AKKOR ADD MEG KERESZTNEVED ÉS E-MAIL CÍMED ÉS ELSŐKÉNT FOGUNK INFORMÁLNI TÉGED.